01-02-2005, 11:25
|
|
|
|
חבר מתאריך: 20.06.03
|
|
נראה על מה אני יכול לענות...
1. אני אבדוק את זה..
2. למה אתה מתכוון כשאתה אומר כדור הארץ החדש - זה שארתור חזר אליו? אם כן, עקב המוזרות של האזור בו נמצא כדור הארץ, מסתבר שלמרות שהוא הושמד - הוא לא הושמד, ולא היתה פה שום מתנה. אם אתה רוצה להבין איך זה קרה, זה תואר כך: זה כמו ללחוץ על בועה מתחת לטפט, אתה תעלים אותה מתחת לאצבעך, אך היא תצוץ במקום אחר..(:
3. נעלמה באחת הטיסות בעל-חלל, מכיוון שהיא שייכת לאותו איזור (אלפא-אין סוף משהו) בו היה כדור הארץ, היא נעלמה, כנראה מאותה סיבה שכדור הארץ לא נעלם כשהושמד....בכל מקרה, אין יותר מדי מה לעשות, וחברות התעופה אפילו מכסות את עצמן, תוכל לראות אם תבדוק את כרטיס הטיסה שלך בפעם הבאה שאתה עולה לטיסה בעל-חלל, שחברת התעופה אינה אחראית לכל תופעה שהיא שתגרם ליצורים המגיעים מגזה זו של היקום...
4. עבר ליקום משלו...מבין אינסוף היקומים שהוא יכול ליצור.
5. ץלוי את מי שואלים, ואם זה היה על פרודראסטר B או לא...(תבדוק שוב את שאלתך, ואת הכתובים )
6. ארתור חיפש כל הזמן את הכוכב סטברומולביתא, כי שם הוא היה אמור להרוג את היצור שהפך להיות אותה נשמה טועה שזכת למות מידיו עשרות/מאות פעמים. למעשה היצור אמר את השם הזה אך - בין אם הוא נהגה לא נכון עקב מבנה הלסת של המפלצת, או שארתור לא שמע נכון - מסתבר שמה שהוא אמר היה סטברו-מולר בתא, בתא (כמו אלפא) היו מעודונים בבעלות האחים מולר.
7. מה הם החליטו, אנו מנועים מלדעת, מן הסתם את זה הספור השאיר לדמיוננו, לגבי איזה כדור ארץ זה, ראה תשובה 2.
8. מרווין מת? אני לא זוכר כזה דבר....הוא אכן כבה למרגלות ההר עם ההודעה של האחרונה של אלוהים, אבל לא ממש מת, בכל מקרה, אם הוא כל כך זקן (יותר מהיקום עצמו) אז מתי שהוא צריכות להגמר הסוללות...או למות.
9. טריליאן נטשה אותו לאחר שנמאס לה ממצבי הרוח שלו, למה הוא לא חזר? כנראה מצא לו מישהי אחרת...(;
10. לנפוש על החוף האנגלי.
טוב, עייפתי מלענות כרגע על עוד שאלות...(;
|