06-02-2007, 20:48
|
|
|
חבר מתאריך: 14.12.06
|
|
העלאת פרופיל
אשמח מאד אם חלקכם "תקחו" את הזמן, ותגדישו מעט קריאה למה שקורה איתי.
אז ככה ..
התחלתי את הגיוס עם פרופיל 45. כשגילתי שאין לי ממש מה לחפש עם הפרופיל הזה, החלטתי לעלות אותו.
יופי, החלטה נבונה. העאלתי ? אכן, 72.
הציעו לי תותחנים או שיריון. תמיד רציתי להיות ימ"סניק במג"ב, או איזה פלס"ר גולני (מבלי לזלזל בשאר היחידות האחרות חס וחלילה).
לאחר שהבנתי שאלו האופציות היחידות שיש לי, כמובן שאפשר גם להוסיף את הנ"מ, אבל מיותר, כי זה ממש לא בשבילי.
אז ככה .. אני בנאדם עם כושר רב, יכולת רצון בשמיים, כוח סבל רב והרבה רצון להצליח ולשאוף לטוב ביותר.
לאחר שהבנתי שאני עדיין מתלבט (וזה היה בחדר של הרופא מומחה), כבר אמרתי עזוב, "תשאיר 45".
המשכתי לטירונות 02, והגעתי לתפקיד די "מסריח" אפשר להגיד (סליחה על הביטוי).
היום, שכל החברים בקרבי, מגל"ן, פלס"ר 401 בשיריון, בחי"רים יעודיים למיניהם, אני סתם חוזר לי הבייתה
ובסופישבוע מקשיב לחוויות שלהם.
נמאס לי לסבול, נמאס מהשעמום. מה אתם ממליצים לעשות ?
אגב, אם אתם כבר שואלים ? אז הורידו לי פרופיל על אסטמה (שכבר קבעו לי 97), על איזו בעייה ברגיל, שאני ת'אמת עדיין לא יודע מה המצב מבחינת הרופא לגבי הפרופיל. עקמת קטנה בגב ואיזה סעיף קטן בעין שמאל.
בכל מקרה, מבחינת כושר ? זה לא מונע ממני או מגביל אותי בדברים ככה או אחרים שקשורים לאימונים, ריצות, משאות גב, פק"לים וכו' ...
את הקטע של הצבא שהוא לא לוקח סיכון, כבר הבנתי ואפילו יותר מידי טוב !!!
הייתי שמח אם תעייצו לי מה לעשות לגבי הנושא הנ"ל.
אגב, שכחתי לציין שאני כבר 7 חודש בצבא.
אשמח לקבל תשובות לגבי העאלת הפרופיל שלי מ-45 לפחות ל-82 (אם סיכוי בכלל), ולהגיע לאחת היחידות שבאמת אי פעם רציתי.
שיהיה לכולם המשך שבוע טוב, ולילה טוב.
(=
|