לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-01-2007, 14:34
  slipkorn slipkorn אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.08.04
צריך ייעוץ לגבי נגינה ביחידה קרבית..

שלום,
שלחו לי לאחרונה מנילה של יח"ש ואני קצת מתלבט מה לעשות.
אני בעיקרון הבעיה שלי היא שקצץת קשה לי במסגרות ואני נוטה לא להסתדר עם אנשים.. הבעיה השניה היא שאני מנגן כל יום כמה שעות ואני לא רוצה להפסיק בגלל הצבא.
אני חשבתי לדבר עם הקב"ן על הבעיות שלי שהן קצת יותר רחבות וקשות ממה שפירטתי אבל זה לא רלוונטי, וככה אחרי כמה בלאגנים להגיע לב"קום ולא ליחידה קרבית.
הפרופיל שלי הוא 82 ויש לי כניראה קב"א גבוה... שלחו לי זימון לחובלים בדואר וגם שלחו לי מידעונים על עתודה שהבנתי שלא שולחים לכולם.
הייתי רוצה המלצה לאיזה יחידה אני אוכל ללכת שתיתן לי תנאים וזמן להמשיך לנגן(אני גיטריסט וכשאני אומר לנגן אני מתכוון לחדר שבו אני אהיה ושאני אוכל להביא את הגיטרה והמגבר שלי אנלא מדבר על כמה פריטות על קלאסית).
ולכל המורעלי קרבי שיתחילו להטיף לי - אני לא מעוניין בזה וזה לא יעזור לא לי ולא לכם אז בבקשה תימנעו מזה.
תודה מראש,
דניאל.

נערך לאחרונה ע"י slipkorn בתאריך 27-01-2007 בשעה 14:38.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-01-2007, 17:47
  TheHunter TheHunter אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.03
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי slipkorn שמתחילה ב "אוקי אז יש לי שאלה אחרת.."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי slipkorn
אם יש לי פרופיל 82 אבל אני אגיד לקב"ן שקשה לי להיות רחוק מהבית ושאני לא מסתדר במסגארות ושקשה לי ליצור חברים ושאני די בודד במסגרות, הם יתחשבו בי? יש לי גם בנוסף את הקטע שהנגינה היא די החיים שלי.. אני לא קם בבוקר בגלל שום דבר אחר... אני מנגן כל יום כמה שעות טובות, אני מלחין גם והצבא יפגע וימחק לי את כל זה ואני באמת חושב שגיוס ליחידה קרבית תוביל אותי לדיכאון ותיסכול די ממושך... הם יתחשבו בי? הם יתנו לי להיות קל"ב למרות שאני פרופיל 82?
תודה.

לפי דעתי כן, יש לי חבר שהתגייס לתותחנים פרופיל 97 ועשה מה שבא לו בצבא התחיל בתותחנים ראה קרבי לא מתאים לו.. יצא לתומקל נראה לי .. הוא קורא לזה תומך לחימה, אבל תכלס הוא טבח בשבטה אחרי שהוא יצא מהקרבי ועבר ל..טבחות?! נגיד חח הוא הלך לקבן שקבע לו תור לפסיכיאטר או פסיכולוג אני לא יודע והוא הוריד תפרופיל ל 45 והולך בקרוב לקבל קלב עם יומיום וחמשושים וזה לא מספיק לו חח הוא רוצה לקבל יומים עם חמשושים ואממ אני לא בטוח אבל 9\5 נראה חח כאילו שזה 9 ימים בבסיס שהוא חוזיות יומיום + חמשוש שהוא כאילו נכלל בימי צבא ועוד 5 ימים בבית חח משני עד שבת או משהו כזה לא הבנתי אותו חח
תנסה אחי תקבל הכל הבעיה שלא תהייה קברי .. מה לעשות העולם לא מושלם ואי אפשר לקבל הכל =] בהצלחה =]
ישן 28-01-2007, 01:08
  gadipm gadipm אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.01.07
למר סליפקורן היקר.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי slipkorn שמתחילה ב "צריך ייעוץ לגבי נגינה ביחידה קרבית.."

תודה רבה שאתה "מכבד" את מי שהולך לקרבי .
אתה יודע מה הבעיה שלך ושל רבים אחרים שמחזיקים בדעתך ?

שאתם לא מבינים באיזה מצב אתם חיים .. מה אתה חושב ? שלי אישית בא ללכת לקרבי ולהטחן ? ברור שהייתי מעדיף לשבת בבית או לחזור יומיות - אבל המציאות לא מאפשרת את זה ..
אתה מדבר כאילו אתה חי בשוויץ .. צא מהסרט שלך אחי.
לנגן בגיטרה זה טוב ויפה אבל נראה לי שיותר חשוב לשמור על המדינה הזאת .
איך שבאלך .. זה בטח לא ישנה את דעתך אבל לפחות ניסיתי [=.

מזל שלא כולם "שונים" כמוך ויש עוד אנשים שאכפת להם.. גם לי יש חברים שמעדיפים לנגן מאשר לשרת בצבא ולדעתי זה מגעיל .

תזהר כשאתה הולך לקבן ואל תמציא יותר מדי שטויות כי הוא יעיף אותך לקיבינימאט ויביא לך פטור מהצבא.

ד"א - זאת דעתי .. זה לא אישית נגדך .. בכלל לא . פשוט היה חשוב לי להגיד את זה.
תעשה מה שאתה חושב לנכון.

? NO HARD FEELINGS HA

נערך לאחרונה ע"י gadipm בתאריך 28-01-2007 בשעה 01:11.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:20

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר