חחח צודק!
מה כולכם חיים בסרט, היא סתם אומרת לו שלום בדיוק כמו שTAY אמר, כדי שיראו שהיא מכירה המון אנשים ושכולם רוצים להיות חברים שלה. יאללה נו, אל תסיק מזה כלום.
ואם אני הייתי אתה, בטוח הייתי מתעלמת ממנה ואפילו לא עונה לה. אבל זו אני
טוב שיניתי את דעתי...TYR צודק...וגם מיכל...
באמת נראה לי שהיא רק רוצה להיות "חברה" של כולם...
אם ככה...אל תתיחס אליה...שהיא תרגיש שהיא לא יכולה עלייך..
פצצה, אחת שיש לה פה גדול כמו ה"אתה יודע מה" שלי, עוברת ליד הילד הכי רגיל בשכבה, אומרת לו שלום וממשיכה ללכת הלאה. מה!? מה לא ברור בזה?
אולי היא מאוהבת בו נואשות אבל מפחדת לפתח שיחה, אומרת שלום ובורחת נבוכה מהמקום??...
כן! זה הרבה יותר הגיוני מזה שהיא סתם אומרת שלום לכל מי שהיא מכירה...
תעשה לי טובה, זה לא סרט אמריקאי שהפצצה של השכבה מתאהבת בחנון\בלוזר\בילד רגיל של השכבה והם חיים באושר ואושר...
"אתמול מישהי באוטובוס שאלה אותי מה השעה. מה אתם אומרים, להציע לה נישואים או שהמערכת יחסים שלנו עדיין לא בשלה מספיק?"...זה סוג השאלה.
אין מדובר בהכרח במידת התעניינותה בו מבחינה רומנטית או לא - היא יכולה להיות באמת "נשמה טהורה" וסתם לשאול לשלומו - זה קורה, אתה יודע.
אין שחור ולבן בעולם הזה - יש הרבה מאוד גוונים של אפור.
ואתן לך דוגמה פרטית - אני בחור "רגיל" לכל הדעות, ויצאתי בזמנו עם הבחורה ה-כ-י יפה בתיכון.
So What ? זה שובר לך אולי איזה מיתוס ?
הייתי מוצא עבודה כבדרן, אבל אתה הרבה יותר מצחיק.
לא אמרתי שזה סרט אמריקאי ושהיא דלוקה עליו.
אבל זה שהיא שואלת לשלומו לא אומר ישר שהיא צבועה או דברים כאלה.
לפעמים שלום זה רק שלום.
1. היא שואלת לשלומו?
2. הוא בא לפה לשאול מה זה אומר.
איזו אינטרקציה כבר יש שם? זה לא שהיא פיתחה איתו שיחה או משהו. היא שאלה. מקסימום! מקסימום הוא ענה. היא הולכת הלאה והוא "סועד סרטים".
תעשו לי טובה, חברים. זו צביעות לשמה. בסדר, זו התנהגות חברתית מקובלת בחבר'ה הדוחה שלנו.
אין מה להתלהב. אין מה לנסות להבין את הדברים העומדים בגו. זה רק ברכת שלום רגילה.
נכון RGRG, אתה צודק,הוא בהחלט לא נתן יותר מידע אז השלמנו בראש.
שוב, אני לא אומר שמה שאני אומר נכון ב100%. אני מנסה להשלים את החסר ע"י הצמדות למקרים שאני מכיר מהעבר כדי לתת פרשנות. במקרים האלה, ב99% זו סתם צביעות.
כולם צבועים אין מה לעשות. זה העולם.
אתה לא חושב שבן אדם מרגיש יותר טוב אם אתה מתעניין בשלומו למרות שזה לא באמת מעניין אותך?
כן! כל מה שתיארת זו צביעות. מי שעושה את זה הוא אדם צבוע.
אני לא עושה את זה למשל. אני לא אומר "ממצב?" למישהו אם לא מזיז לי את השטרונגול.וגם אם כן אני מרגיש חרא אח"כ ולא עושה את זה יותר.
ואתה עוד יותר מחזק את דברי. אתה מודה בעצם בעקיפין שזו צביעות אבל אין בכך כל פסול שהיא שואלת לשלומו בלי להתעניין. אז בעצם אין לו מה לחשוב יותר מדי. זה סתם נימוס.
לק"י
ולסיכומו של עניין..אם מי שהוא שואל "מה שלומך?", ולא באמת מצפה לשמוע את התשובה, כלומר הוא עושה את זה מתוך נימוס-99% מהמקרים שהוא צבוע. תכנה את זה בשמות אחרים, אבל זה מה שזה. ואז מה אם רוב רובו של העולם צבוע-זה לא מתיר לי להיות כזאת. מסכימה לגמרי עם TYR ואגב TYR אל תדאג, לא באתי לגונן עלייך פשוט הציק לי הוויכוח הזה..גם כן ויכוח..