לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-12-2006, 20:17
  פתי בר. פתי בר. אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.10.06
תהיות של מלש"ב בנוגע לצוללות.

היי. אני שוחר לשעבר בטכני בחיפה (בתיכון) שעזב השנה. בגלל הזמן הרב שלמדתי שם והשלב המאוחר שעזבתי (אמצע יב', אחרי 3 וחצי שנים) הבהיר לי מפקד בית הספר שבכל זאת אקבל זימון לקורס לפני הגיוס ואגויס למערך הטכני בסטטוס של שוחר. ובכל זאת, אני מעוניין לנסות לנצל את המצב החדש לטובתי- קודם, כשהייתי מתקשר ללשכת גיוס ומבקש בתמימות מה זימונים, הם נמנעו ממני בנימוק של 'כי אתה שוחר'. ובכן.. עכשיו אני לא.

אני רוצה להתגייס ולתרום למדינה כמיטב יכולתי. אני בן יחיד, מגיל אפס אמא שיננה לי שעל גופתה המתה היא תחתום לי על אישור להתגייס לקרבי. בפעמים הבודדות, פעם בכמה שנים, כשהעזתי להעלות את הנושא, זה גרר ויכוחים וריבים סוערים, סוערים מדי, שנחתמו תמיד בצעקה רועמת של 'אתה לא מתגייס לקרבי נקודה'. אולם, בשיחונת שיצא לי לנהל עם אמא פעם הועלתה האפשרות שאם אתגייס למערך הטכני ותתאפשר לי היציאה לקורס מכונאי מוטס, האם היא תחתום (עזבו שאני לא יודע אם זה דורש חתימה ואין לי בכלל פרופיל מתאים). היא שאלה מה אופי התפקיד, הסברתי, והיא אמרה שכן. אז אם ננסה לנתח את ההתנגדות של אמא, אני מניח שההתנגדות היא כנראה לתפקידים בעלי אופי קרבי של קו ראשון- חי"ר, שיריון, תותחנים וכו'. לא טיס, חובלים, צוללות וכו'.

יש לי פרופיל 72. אני לא יכול גם ככה להגיע ליחידה מובחרת. אבל קראתי שלצוללות ניתן להגיע עם פרופיל 72-97, מה שפתח לי את העיניים לאפשרות הזו. אשמח לקבל תשובה לשאלון הללו:

1. אני מתגייס בנובמבר ול-א מעוניין לדחות גיוס. האם פיספסתי את תאריכי המיונים לצוללות?
2. איך אפשר לבקש להתמיין לצוללות ללא יום סיירות? הבנתי שצריך לפנות לחיל הים, לאן?
3. והשאלה החשובה ביותר: במידה ואני אוכל להתמיין לצוללות באיזה שלב מבקשים חתימה מההורים לאשר לילד שירות קרבי? (צוללות נחשב קרבי לצורך העניין, נכון?) אחרי המיונים הראשוניים? הגיבוש? או בגיוס?

תודה. (:
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:47

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר