לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-01-2007, 13:11
  liricaliving liricaliving אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.11.05
מעוניין לשתף ברצף אירועים אישי בקשר ליום סיירות.

ככה... לפני חודשים כבר התחלתי להתאמן לקראת הצבא, לקראת היום סיירות וכל מה שיצא ממנו... יום אחד החלטתי שאני רוצה להיות קרבי, יצאתי לריצה הראשונה (שאחרי 250 מטר כמעט התעלפתי.. אני לא צוחק בכלל) ומשם התחילו ההכנות שלי לקראת הצבא.. הצטרפתי לקבוצת כושר קרבי, התאמנתי, החדרתי רעל קראתי עשרות על גבי עשרות מאמרים וכו...

עברו החודשים והגיע תורי לפתוח את תהליך המיונים ביום סיירות... ואז זה קרה... חודש לפני זה חטפתי וירוס מוזר... כנראה שפעת... שבוע שלא יכלתי כמעט לזוז... לאחר מכן, מעט הבראתי, חזרתי לבית הספר, ואחרי יומיים הוירוס תקף שוב... מפה לשם, חודש מצאתי את עצמי בבית... נעדר מכל האימונים, נעדר מבית ספר... מדוכא באופן טוטלי. לאורך כל הזמן אני רק חושב על היום סיירות.. אבריא, לא אבריא, כשיר, לא כשיר... היום סיירות שלי היה אמור להיות ב7.1, וכל הסופ"ש לפני הייתי מדוכא והתפללתי לאלוהים שיקרה משהו... ואז פתאום, הוא נדחה... אמרתי שזה רק מאלוהים.. ממש נס גדול.. כאילו הוא פשוט שמע אותי.. (עד כמה שזה יעזור לי, לך תדע בכמה זה ידחה ואם אני בכלל אבריא עד אז)... ואז מסתבר, זה נדחה ליום חמישי הקרוב.. ה11. ב11 יש לי בגרות בספרות. זה כבר נהיה מגוחך, כאילו מישהו למעלה לא רוצה אותי ביום סיירות. אני כבר מתחיל לשקול לדחות ליולי, אבל לדחות גיוס באיזה חצי שנה בגלל יום אחד נראה לי קצת מוגזם... לך תדע אם בכלל יצא מזה משהו... אז אני יכול לנסות להקדים למחר\מחרתיים... וללכת חולה... כל העולם אומר לי פשוט לוותר על זה... "כולה יום סיירות"... "שלא תעשה נזק בלתי הפיך"... אבל אני מדוכא כל כך... כבר ניסיתי להחדיר לעצמי רעל לרמה שאני אלך לשם חולה (ואני ממש ממש חולה..) ופשוט אנסה "לשרוד" במלוא מובן המילה עד סוף היום... רק לשרוד... ללכת במקום לרוץ, להגיע אחרון.. אבל לשרוד.. יותר מכך, התאמנתי על להקיא.. (דוחפים אצבע, נו.. חחח.. במחשבה שאני הולך להקיא שם בלי הפסקה) ולרוץ ברחבי הבית.. (טוב, זו ההיסחפות האמיתית היחידה.. בלי לשפוט) קיצר, עכשיו בדיעבד שאני מספר את זה אני מבין שזה נשמע קצת מוגזם.. אבל לא מאמין שזה קרה לי דווקא.. רצף אירועים מחורבן, אתה מתכונן לזה כל כך הרבה זמן ואז הכל נדפק לך... זה עלול להישמע מצחיק, אבל אני לא מסוגל ללמוד לבגרות, אני שוכח מכל הדברים שאני אמור לעשות (מבריז בטעות לכל שיעורי הנהיגה, לא מסוגל בכלל לחשוב על לימודים, חברים, כלום..)... אז כן, זה עלול להישמע לאנשים מוגזם... אבל מה לעשות... זה המצב.. ככה זה השפיע עליי... מה גם שקראתי בסופ"ש את "אם יש גן עדן".. שהחדיר בי עוד רעל ובמקביל דיכא יותר מהסיבות המובנות... אני מרגיש שבלי יום סיירות אני יוצא מהמערכת.. פשוט נפלט החוצה, יכול לשכוח מדברים כמו עוקץ, שלדג... לא בניתי על סיירת מטכ"ל וכאלה.. אבל דברים שאפשר "ליפול אליהם".. שאני לא יוכל.. אני אצטרך להתחיל מהמנילה.. מלמטה.. וזה משביז לגמרי, אני מרגיש שאני פשוט מוותר איכשהו...

קיצר, אין תכלית מסויימת להודעה, רק רציתי לשתף... ולשמוע את דעתם של אנשים. לא דעות כמו "מה נסגר איתך, זה מוגזם" וזה.. לי זה כנראה חשוב... אבל מה דעתכם, אולי למישהו יש עצה חכמה. מילות חכמה, הזדהות.. לא יודע.. מה אתם חושבים? יש פה אנשים שבטח מבינים את התחשובה.. אני נמצא פה בפורום הרבה זמן, חשבתי שאולי זה המקום לחפש איזה אור קטן..

נ.ב.
אני מבין שבטח יהיו כאלה שיגידו "הצבא לא מתחיל ולא נגמר בX"... שזה ברור... אבל יום סיירות זו מערכת מיון גדולה... שפותחת בפניך הזדמניות... ובכלל, זה מדכא לא לקבל את ההזדמנות...

Winston Churchil.

נערך לאחרונה ע"י liricaliving בתאריך 08-01-2007 בשעה 13:16.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-01-2007, 21:15
  EatMe EatMe אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.10.06
אמנם גיוס מרץ הוא באמת אחרי כולם
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי liricaliving שמתחילה ב "מעוניין לשתף ברצף אירועים אישי בקשר ליום סיירות."

ואני מבין את ההרגשה שאתה מתאר "להישאר כיתה" לפגר אחרי כולם.. אבל יש לזה גם יתרונות כמו שציינו פה..אתה יוצא לעולם..עובד..מתחיל להוציא בנות לדייטים..מקבל יותר ביטחון.

אני בדעה שעדיף לך למצות את כל האפשרויות והמיונים שאתה יכול להיות בהם, אז אם אתה צריך לדחות את היום סיירות ליולי אין בזה שום דבר רע... להפך אני מאמין שאתה תגיע ליום סיירות הזה הרבה יותר מוכן מנטלית מרוב האנשים שם כי אתה כבר התכוננת מנטלית ליום סיירות של ינואר..
בהצלחה אחי

ישן 09-01-2007, 04:57
  juva juva אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.12.06
תדחה ליולי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי liricaliving שמתחילה ב "מעוניין לשתף ברצף אירועים אישי בקשר ליום סיירות."

בתור מתגייס מרץ אני יכול להגיד לך שהשד אינו נורא כ"כ
בסה"כ, בזמן שכל מתגייס אוגוסט מקבל בין שבועיים לחודש חופש בין הבית ספר לצבא- לך יהיה כ"כ הרבה חופש שכבר יימאס לך מכך.
בנוסף, אם מבאסת אותך העובדה שחברים שלך כבר יהיו בצבא ואתה תשאר "תקוע מאוחר", תחשוב על זה ככה, בזמן שהם עשו את הטירונות\אימון מתקדם(תלוי במחזור הגיוס) בגשם וקור, אתה הולך לעשות את רוב ההכשרה שלך במזג אוויר נעים יחסית.

כמובן שהעניין ההכי חשוב הוא, אם תלך עכשיו ליום סיירות ולא תקבל כלום, אתה תאשים את עצמך בזה שלא דחית ביולי.
אם קרה ולא קיבלת כלום ביולי, אתה תתגייס בנובמבר, שזה רק 3 חודשים ש"איבדת" ביחס לחברים שלך
ישן 09-01-2007, 12:14
  liricaliving liricaliving אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.11.05
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי shmilu18 שמתחילה ב "הזדהות"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי shmilu18
אני יכול להזדהות איתך בהחלט כי לי דחו פעמיים גיבוש חובלים בגלל בעיה רפואית שתפסה אותי בול לפני הגיבוש.
הייתי מבואס ברמות קולוסיאליות התחלתי להריץ סרטים בראש והכל כי באמת התכוננתי היטב לגיבוש ההוא.
והנה במרחק של 3 חודשים מהאירוע אני יכול לאמר לך שאני כבר לא מאוכזב שלא עברתי תגיבוש, אפילו קצת שמח, כיוון שקיבלתי תפקיד שאני יותר מרוצה ממנו וגם גיליתי בעיה רפואית שבכלל לא נראה לי תאפשר לי לסיים את המסלול שאני עכשיו הולך, קל וחומר על חובלים...
באסה, אבל מתמודדים

שמע, כמובן שהבעיה שלך קצת יותר מבאסת משלי... זה קצת יותר בפנים, כבר גיבוש... אבל העיקר שתהיה מרוצה, מאחל בהצלחה.

Winston Churchil.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:18

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר