03-01-2007, 22:04
|
|
|
חבר מתאריך: 06.11.04
|
|
הדילמה שלי..
ציטוט:
ובכן האם אתה שלם עם הציונים שלך?
האם אתה חושב שיש מקום לשיפור?
האם אתה חושב שלימודים הם בזבוז כסף ומאמץ
|
בקשר לשאלות האלה שלך - ממוצע הבגרויות שלי הוא 103.8, וציון הפסיכומטרי שלי עדיין לא הגיע. מתישהו בשבוע הבא כנראה כבר אני אדע את הציון. לפי מבחני הסימולציה שעשיתי במהלך הקורס פסיכומטרי אני מעריך שציון הפסיכומטרי שלי צריך להיות איפשהו בין 600 ל-650. אולי יותר.. קשה לדעת.
אני לא יודע אם אני אהיה שלם לגמרי עם ציונים כאלה, כי אני מרגיש שהייתי יכול אולי להשקיע יותר ולהוציא ציונים יותר טובים מזה..
אני ממש לא התכוונתי לזה שלימודים בגדול הם בזבוז כסף ומאמץ.. הדילמה הפרטית שלי היא במידה וציון הפסיכומטרי שלי בסופו של דבר לא יהיה גבוה מספיק בשביל להירשם לאוניברסיטה, למסלול מדעי המחשב (שבשביל זה נדרש ציון פסיכומטרי 700 בערך עם ממוצע הבגרויות שלי) - האם לקחת עוד קורס פסיכומטרי, להתחיל ללמוד את הכל מחדש, לגשת לעוד מועד - ולהוציא על זה עוד הרבה כסף, עוד מאמץ ולבזבז על זה עוד הרבה זמן (כנראה לדחות את תחילת הלימודים האמיתיים בעוד שנה..)? - או פשוט להרשם למכללה בלי כל כאב הראש הזה וללמוד שם מדעי המחשב?
השאלה היא האם תואר של אוניברסיטה יהיה שווה את כל ההשקעה הזאת שתיארתי, לעומת תואר של מכללה?
ציטוט:
לדעתי כל אדם אשר סיים את לימודיו בין אם זו מכללה או בין אם זו אוניברסיטה, יקבל בסופו של דבר את המשכורת המגיעה לו בזכות, הכוונה היא לפי היכולות שלו ולא לפי סטטוס המכללה/אוניברסיטה.
|
זאת באמת אמירה נכונה שלך לדעתי. ואני באמת מקווה שבסופו של דבר לאנשים ניתנת הזדמות להוכיח באמת מי הם בלי קשר לתעודות הפורמליות שהם יכולים להציג. ומי שבאמת ראוי להתקדם אכן יתקדם.
|