אחרי שרקדתי כ"כ הרבה הערב, אני לא מסוגלת להרדם !
"Beauty is in the eye of the beholder..."
אני ער איפה רקדת?
היה ממש כיף ואיך אתה בילית ?
אני סתאם לא משהו מיוחד הייתי בפאב עם חברים. חזרנו די מוקדם יחסית, ואז זה קרה... המחשב תפס אותי חזק ולא הסכים לשחרר אותי...
ביום שהמיטה תתחיל ללחוש אני יתחיל לפחד...
Ride to live Live to ride
כן רק שהמשוררת הלכה לישון...
ראית מה זה נפלתי בפח . את רשומה במצב לא מחובר סורי.
כתמיד יאללה, אני זזה שון- שון, ליל"ט
לילה טוב. כנראה שלא רקדת מספיק... דרך אגב בזמן שאמרת שאת הולכת לישון כבר הספקת להחליף 3 חתימות.
זו חתימה מתחלפת !
אני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני ואני משעמם ליייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!1111
גם כשלא היה הרבה, היה לנו הכל
בוקר טוב גם לך מר ששון
רק שתהיה בעניינים... (איך הגברת מאפשרת ??!?!?!)
מה עדיף שתתלונן על נחירות?
בוקר טוב לכם.
בוקר טוב קריספינה וואי, איזה מוזר לי לקום בשעות כאלו, המקסימום שלי בשינה בסופ"ש זה עד שעה 10:00, 11:00 בלחץץץץ, גם אם אני חוזרת בבוקר...) .
טוף, זזתי לעצב מערכת... לעזאזל הלימודים, מוציאים את כל הכיף מהסופ"ש
כשקמים בשעות כאלו, מרגישים שכל היום הלך לאיבוד (במיוחד לאלו שיש להם זמן לנשום בבית רק בסופ"ש ) .
לנשום זה גם-ככה לא דבר כזה חשוב
וגם כבר לא תורנויות; וגם כשכן אז אנחנו עושים את זה תוך - כדי תפקיד (ואז אפשר גם לעבוד ) מה שמזכיר לי - בקרוב שבת...
השבת האחרונה שהייתי תורנית עברה מהר כי האקס בא להיות איתי, עכשיו אני פשוט אצטרך לעבוד כל הסופ"ש
מה שכן - אני מקווה שירד המון שלג בשבת הזו כי זה כ"כ מרגיע לשבת ולראות אותו מכסה הכל בלובן מדהים . הנה תמונה שצילמתי בשלג הראשון מלפני שבוע וחצי : (ומתן - בבקשה לא לרצוח אותי על האיכות, אני לא צלמת כ"כ טובה )
איפה רומק שיחמם אותך?
והכל בגלל שהיא לא רוצה ביקורים
ציטוט: במקור נכתב על ידי רומק רומק פה והוא עסוק בלחמם מישהי אחרת
תוספים לפורום קורס לטינית בלעדי לפרש, בפורום שפות ובלשנות.
הפרגית מחר בצהרים אצל סובחי לאות הזדהות עם גניבת המשחק ע"י פושעי הפועל באר שבע
השם ירחם עלינו
עכשיו אני נהנה