05-01-2007, 02:28
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.12.04
|
|
דבר ראשון תרגע.
דבר שני, תקרא את האשכול של זיו בנוגע לתאורית העדר. הכל רשום שם.
חבל לחזור על דברים, וחבל לצעוק על אנשים בפורום רק בגלל שאתה לא אוהב את צורת ההתבטאות שלהם, על אחת כמה וכמה שסגרנו (פחות או יותר) באשכול ההוא שאין מה לעשות עם זה, זה המצב וככה הוא גם ימשיך.
אגב, גם בקבוצה של שלומי, עדיין יש "מחזק!" "לא אהבתי" וכו', אף על פי שהם מנהיגים שם סלקציה וחיזוק תגובות מושקעות (נבחרות).
טל, אני לא אוהב שאנשים יורדים פה על אנשים אחרים, במיוחד כשמדובר בוותיקים מול חדשים וכו'.
אם לא אהבת את התגובה שלי לעמוס עליך, אני שמח מאוד כי זה בדיוק שירת את האינטרס שלי, בהדמיית התגובה שלך אליו.
תן לאיש להתבטא כפי שהוא מסוגל. אל תסתום לו את הפה רק בגלל שהוא לא יודע להגיד מה בדיוק מפריע לו או חסר לו בתמונות.
אתה לא מגיב פה הרבה בפורום. אמנם תגובות שלך כמו התגובה הנוכחית, מפורטות ואיכותיות, אך בכל זאת, יש לאנשים את הזכות ואת הרצון לזרוק תגובה של שתי מילים.
גם אצלי, יש ארסנל תגובות של 1000 מילים, וארסנל הגדול פי שבע של תגובות בשתי מילים.
אני תמיד אוהב לעזור, ואתה יודע את זה. אין לי שום בעיה בין אישית, להיפך - הרגע חיזקתי את הקשר שלי עם עמוס ע"י כך שעמדתי לצידו והראתי לכולם שגם לו מותר להגיב בשתי מילים, אפילו שטל רוזן לא ממש אוהב את זה.
בנוגע אליך, אני בטוח שלא תעלב מקצת ציניות שלי (בעיקר אחרי מה שעברנו), וגם אם כן נעלבת, זה רק מעיד על האופי האמיתי שלך
בחברות, ובסובלנות
|