04-01-2007, 18:37
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.09.05
|
|
אסור להוריד את המדבקה!
התקשרתי לפנדה, והם אמרו לי שזה סיפור ידוע שכל היבואנים של אינטל Duo בארץ החליטו להדביק מדבקה על המעבד, ואם אתה מוריד אין לך יותר אחריות, זה לא תלוי בהם ואין מה לעשות.
התקשרתי ליבואן איסטרוניקס ואמרו לי שהם לא מוכנים לשום דבר אחר, גם לא לשמור את המדבקה בצד, אם היא לא מודבקת, אז אין אחריות נקודה, לא היה מקום לוויכוחים, החלטת הנהלה ועם ההנהלה אי אפשר לדבר.
הם אמרו שהם בדקו אותו ואין בעייה, כן בטח, מה זה אין בעייה, זה חתיכת נייר מה יש לבדוק פה?
אלק הוא אומר שזה נייר מעביר חום, בחייך, זו מדבקה כמו כל מדבקה, הקיצר דבילים, לא יכלו להדביק אותה על החוברת אחריות של אינטל?
למישהו יש רעיון למי פונים כדי לבטל את זה? אולי לאינטל? הם בעצם פוגמים להם במוצר!
בכל אופן שני הבדיקות גם של הקירור מקור וגם של הפריזר נעשו עם המדבקה, ככה שזה אולי יכול לעזור להסיר אותה, אבל היה צריך להיות הבדל משמעותי בין המקור לפריזר 7 גם איתה.
ניסיתי עכשיו שוב לחזק את גוף קירור, אני בטוח שהוא יושב 100% במקומו הנכון, והטמפרטורות לא יורדות, לא יודע מה לעשות...
קניתי מלמיר את גוף הקירור (הגיע תוך פחות מ 24 שעות), את שאר המחשב קניתי מפנדה.
יש לי את הסילבר 5, אבל זו משחה, לא דבק, עם גוף הקירור מגיע דבק לפי מה שכתוב, הם אומרים שהוא מתייבש תוך שבוע ואז מגיע תוצאות הרצויות, אבל בכל אופן אני לא צופה שיפור של מעל 10%.
אתה חושב שאולי כדי לנקות את הדבק המקורי ולשים את המשחה?
זה לא דבר אחר דבק ומשחה תרמית?
Samsung 22" 226BW 1680x1050
Asus Radeon EAH5870 1GB
Seasonic 750W
|