לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-12-2006, 22:31
  winter_forever winter_forever אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.06.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי winter_forever שמתחילה ב "מחריפה המתיחות בין אולמרט ללבני"

גורמים בלשכת ראש הממשלה אמרו הערב כי כל הפרסומים בדבר תוכניות מדיניות חדשות שאותן מנסה לקדם שרת החוץ, ציפי לבני, אינם מוכרים לאהוד אולמרט. "אנחנו לא מכירים שום תוכנית", אמרו הגורמים. "אנחנו מכירים רק כמה רעיונות שעל חלקם שמענו ממנה", ציינו. למרות אי-שביעות הרצון מהכותרות שייצרה לבני, מדגישים בלשכת ראש הממשלה כי יחסי שרת החוץ עם ראש הממשלה עדיין לא הגיעו למצב היחסים בין אולמרט לעמיר פרץ.

אנשי אולמרט אינם מתרגשים מהדיווחים על התוכנית המדינית החדשה. "מדובר בפגישה עם סאלם פיאד שכבר לא נמצא במשחק, ועם יאסר עבד-רבו שהוא בכלל איש של ערפאת", אמרו. "אנחנו מנגד נפגשנו עם אבו-מאזן, וזה מה שחשוב". ( כבר יש לי דמעות)

עוד מדגישים בלשכת ראש הממשלה כי אין להם כוונה לגרור את העניין לפיצוץ, אך מציינים שוב ושוב כי לא יהיה שינוי בקו המדיני של ישראל. "לא ידענו על הפגישה שלה עם הפלשתינים, ואנחנו בטוח לא מסכימים לדילוג על השלב השני של מפת הדרכים", הדגישו. "לא תהיה שום חזרה ממפת הדרכים. זה ההישג הגדול ביותר של ממשלת שרון בדמות מכתב הנשיא בוש. האם זה באמת הגיוני שנשב ונדבר על הסדר הקבע כשמהצד השני ממשיכים לירות קסאמים?".

שרת החוץ לבני התייחסה היום לפרסומים בדבר תוכניתה המדינית החדשה. "הכותרות בעיתונות רק מפריעות לעשייה המדינית", אמרה בכנס קבלת אות יקירת המועצה האזורית לב השרון. שרת החוץ שבה ורמזה כי על אף ירי רקטות הקסאם, יש להמשיך בחתירה להסדר מדיני עם הפלשתינים. "מתן אלטרנטיבה למתונים ברשות הוא חלק בלתי נפרד מהמאבק בטרור", ציינה. "אנחנו במצב מורכב. מצד אחד אנחנו צריכים לתת מענה לטרור, אבל מנגד חייבים כל הזמן לבחון את המצב המדיני ולנצל את חלון ההזדמנויות".

בראיון למוסף "הארץ" בסוף השבוע אמרה לבני כי היא שוקלת להתמודד על ראשות הממשלה, ונשמעה כמי שמתחילה את המסע ללשכה בירושלים. "אני מאמינה שקיבלתי ייפוי כוח מהציבור כולו", היא אמרה. "אני לא מאמינה במחנאות, ואין יותר דבר כזה ימין ושמאל. יש ציבור אחד והתפקיד שלי הוא להגן ולשמור על האינטרסים החיוניים שלו.(היא מדברת על הציבור הערבי? ) הוויתור על חלקי הארץ נועד כדי להבטיח את אופייה היהודי-דמוקרטי של ישראל. מבחינתי מדובר במימוש ערכים שעליהם גדלתי".

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/524/106.html

נערך לאחרונה ע"י winter_forever בתאריך 28-12-2006 בשעה 22:33.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:44

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר