תודה רבה לכל המברכים,ה-ISO1600 בצילום הפרח נשכח בטעות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי YosefS שמתחילה ב "מגיע לי מזל טוב ל-DSLR הראשון שלי (350D)."
תודה רבה לכל המברכים,ה-ISO1600 בצילום הפרח נשכח בטעות ולא עבר ניקוי רעשים! ובקשר לסוגיית ניקון\קנון (למתן) דוקה רציתי לקנות D70S רק שחשבתי שהיא יחסית די ותיקה אז קניתי את ה350D שהיא באותו המחיר+-.
זה אשכול שמח, למה לטחון שוב פעם את הפלצנות שלי ממצלמות DSLR?
עד שלא יהיה לך, אתה לא תבין
עריכה: חוצמזה שבמקרה הספציפי של קנון, זה הולך ביחד. למי שיש שתי גלגלות יש מסך עילי ולמי שיש גלגלת אחת אין מסך עילי.
ניקון מבלבלים את הקונים עם מצלמה בעלת מסך עילי וגלגלת אחת
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי Narxx שמתחילה ב "דבר ראשון - פנטקס הכי טובים..."
תמיד יוצאים מחקרים שסותרים את קודמיהם.
קראת את הכתבה על הרופא שהמליץ להמנע ממוצרי חלב? אז באותה הזדמנות הוא טען גם ששימוש במסך עילי מזיק לבריאות באופן בלתי הפיך והמליץ לכולם לעבור למינולטה\סוני.
א. אני שמח ששימחתי אותך
ב. כמו שאמרתי זו היא ה-SLR הראשונה שלי, אני הבנתי שהכוונה למסך עילי היא למסך הLCD הקטן שמציג את הפרמטרים של הצילום (שב-350D הוא מקדימה) ובניקון שלך הוא 'עילי' ואילו ב-400D וב-D40 הוא אוחד למסך אחד (ה-LCD הגדול) , אולי תסביר לי מה לא הבנתי?
מסך עילי או אחורי - זה לא משנה - כל עוד הוא LCD פשוט (כמו של מחשבון כיס) ולא צורך הרבה זרם.
החסרון במסך הראשי של המצלמה הוא צריכת הזרם שלו.
בלעדיו - המצלמה מצלמת ומצלמת ומצלמת.
בגלל זה התגובה על המסך האחורי ב-350D היתה לענין וזה אחד השינויים שאני פחות אוהב ב-400D.
אגב - לדעתי ההבדל היחיד בין ניקון קנון הוא מיקום הגלגלות - בקנון יושבות בדיוק על האגודל וצמוד ללחצן צילום ובניקון צריך להזיז את האצבעות בשביל להגיע אליהן. חוץ מזה - הכל אותו קקה. סמסונג שולתת !!!