18-12-2006, 18:45
|
|
|
חבר מתאריך: 14.10.04
|
|
וואי אחי..
טוב אז ככה, קראתי את כל האשכול הזה והבנתי כמה דברים עליך.
הבעיה היא שאנשים פה כבר אמרו לך מה נכון ומה לא נכון ומה כדאי ובמקום להפנים וללמוד אתה זורק מילים ומקלל ומתנהג כמו ערס (במקום לקחת ללב תנסה להבין למה אומרים לך את זה פה שוב ושוב!).
mithrix דיבר בשפה שאותה תבין (וכל הכבוד לו על זה) ובגלל זה אתה כל הזמן חוזר לבקש ממנו עזרה.
עכשיו, במקום ישר להתרגז; תקרא, תפנים, תגיב ותעשה את זה בצורה מכובדת.
כמו ש mithrix אמר, לך אליה כבר היום(!) תפתיע אותה, דבר איתה, תקנה לה איזה מתנה חמודה, תתנצל בפניה ותעשה את זה ככה שזאת תהיה הפעם האחרונה שאתה מתנצל בפניה על זה, נשק אותה ותגיד לה שאתה רוצה לחזור אליה, שתתן לך צ'אנס אחרון למרות שזה לא באמת מגיע לך, ורק אחרי שתקבל תשובה חד משמעית תלך משם. אל תישאר לישון אצלה, אל תשכב איתה, פשוט תלך ותתן לה להפנים את השיחה.
אם הכל יסתדר בסופו של דבר, אל תעיז לקלל אותה שוב כי זאת תהיה הפעם האחרונה שלך איתה. אתה תהיה במצב ממש רגיש כי הכוח יהיה בידייה, לפחות בחודשים הראשונים ובצדק. אשכרה תהיה מלאך איתה ואז אולי אחרי כמה חודשים הכל באמת יחזור להיות טוב.
מקווה שעזרתי. ולהבא, תכבד את מי שרושם לך תגובה כי זה רק כדי לעזור לך(בדר"כ) וחלק מהאנשים שניסו לעזור לך פה וירדת עליהם הם אנשים שאני מאוד מכבד פה בפורום כי הם מאוד עוזרים כאן לאנשים אחרים, אני אמנם לא רושם הרבה הודעות אבל אני קורא הכל.
גדי.
|