09-12-2006, 12:25
|
|
|
|
חבר מתאריך: 30.05.02
|
|
תאמין לי, בסוף כולם עושים את אותו הטפל"ש
הגריז הוא אותו גריז, והברגים הם אותם ברגים.
החשיבה שmlrs יותר טוב מהגדודים שמורה לחיילים שמתגייסים עד השבוע השלישי בערך של הטירונות - אחרי זה כולם יודעים שאין להם שום דבר מיוחד או טוב יותר להציע.
בשבוע הראשון של הטירונות תמיד יש את החיילים שרוצים להעבור למקומות אחרים, אני יכול גם להעיד על עצמי - אחרי הטרום טירונות העבירו אותי למשנה טכני, אז זה לא היה חלק מסוללה אלא פלוגה נפרדת של מ.ט ואיכון, וכולנו היינו מבואסים רצח כי כל השבוע שמענו שמות כמו "דרקון" "נמר" "איל" "שפיפון" והרעילו אותנו על הגדודים, ופתאום נפלנו על דבר שנקרא "משנה טכני" שהקטע המגוחך היה שלמפקדים שלנו לא היה מושג מה זה בכלל (הם היו תותחנים רגילים, שלא היה להם שום קשר לתפקיד) אז הם לא הצליחו להסביר לנו למה זה טוב בכלל. בשעת ת"ש התקשרתי לאח שלי, ביקשתי ממנו שיפעיל קשרים להעביר אותי לגדוד שלו (באותו זמן הוא היה בשיבטה) הוא עשה כמה בירורים, התקשר אליי בחזרה ואמר לי שהוא יכול למצוא דרכים להעביר אותי, אבל מי שהוא דיבר איתו הבטיח לו שזה תפקיד טוב וממש לא כדאי לעבור, הקשבתי לו - ובאמת שאני לא מצטער לרגע, השירות שלי היה מעולה והתפקיד שלי (לדעתי האישית) היה הרבה יותר מעניין, והכי חשוב, בסוף גם הגעתי לגדוד שרציתי (אז זה היה עובד ככה שכל המ"טתים עושים טירונות ביחד ובסוף הטירונות מחלקים אותם לגדודים).
|