לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-11-2006, 18:17
צלמית המשתמש של ArmouredDov_D9
  ArmouredDov_D9 ArmouredDov_D9 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.10.03
מכון וייצמן מתנגד לתעמולה ימנית בשטחו

מכון ויצמן מתנגד לתעמולה ימנית בשטחו

המטה העולמי להצלת העם והארץ, קיבל התראה מהמחלקה המשפטית של מכון וייצמן ברחובות נגד חלוקת חומר מטעמה במתחם המכון. לאחר בירור קצר התברר שמדובר בחלוקת חומר של החוברות "אמרנו לכם" נגד תוכנית ההנתקות והאסון שבתוכנית ההתכנסות.

פרופ' אלי פולק העובד במכון וייצמן למדע טוען שמדובר בהגבלת חופש הביטוי של הימין, ואינו מבין את הפניה למטה העולמי בנושא זה. לדבריו מדובר בצעד תמוה ביותר ומעורר תמיהות.

במטה העולמי להצלת העם והארץ זעמו על הפניה של מכון וייצמן ובמכתב תשובה למכון כתבו: "אנו מתפלאים מאד, שמוסד המתיימר להיות פה לחופש הביטוי, לסובלנות ולהנחלת ערכי הדמוקרטיה, מנסה באופן בוטה ואנטי דמוקרטי - כיאה למוסדות "אקדמאיים" במשטרים אפלים - למנוע מתלמידיו, להיות חשופים לחומר שאינו עולה בקנה אחד עם דעתם הפוליטית הפרטית של חברי ההנהלה".

עוד נכתב במכתב כי "המטה העולמי להצלת העם והארץ לא הפיץ מעולם את פרסומיו בשטח המכון. אם הדבר נעשה, היה אחראי לו כנראה מישהו מחברי הסגל או הסטודנטים, שראו לנכון להביא את האמת המרה בפני תלמידיהם וחבריהם".

http://www.inn.co.il/News/Flash.aspx/167729#rss
דף ה-D9 של MathKnight

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-11-2006, 10:59
  Hi_Frequency Hi_Frequency אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.09.04
ובמיוחד, נראה לי, אהבת את המירכאות סביב ה – אקדמאיים
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי relove שמתחילה ב "אהבתי את השימוש הסרקאסטי בטרמינולוגיה של השמאל העמוק בתגובה של האירגון הימני"

מכון וייצמן הוא מכון מחקר העוסק במחקר מדעי בתחום מדעי הטבע, מתמטיקה, והוראת המדעים. מהיכרותי את המקום, לא הייתה בו תעמולה פוליטית מכל צד שהוא. זכותם לקבוע מדיניות כזאת, כמו שנהוג למשל, במוסדות ממשלתיים.
ואשר למירכאות, אני דווקא הייתי שם מירכאות סביב, למשל, הרב ה"גאון", שעוסק בסוגיית חיטוט אף בשבת, לתפארת מדינת ישראל.
כמו כן, הייתי שם מירכאות סביב המילה פטריוטים, הנוהגים לעשות פרובוקציות, ואחר כך לגלגל עיניים צדקניות השמימה.
ד"א, קיימת אמרה, עוד מהימים הרחוקים (1775) כשלא דברו עדיין במונחים של ששמאל-ימין:
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel"
Samuel Johnson
או בתרגום חופשי:
"פטריוטיות הינה מפלטו האחרון של הנבל"
סמואל ג'ונסון
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:28

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר