לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-11-2006, 09:04
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
שאלה פוטש או נשיקה. רמון: החליטו שאני חרא שצריך לעוף לכלא

רמון: החליטו שאני חרא שצריך לעוף לכלא
בעדות נסערת בבית המשפט תקף היום שר המשפטים לשעבר את הפרקליטות והמשטרה. "סימנו אותי", התפרץ והזיל דמעה
יום חמישי, 16 בנובמבר 2006, 0:02 מאת: דורית בלר וברוך קרא, חדשות 10 ישראל 10
http://news.walla.co.il/?w=/1/1008121

שר המשפטים לשעבר חיים רמון ניסה היום לשכנע את בית המשפט שלא היה לו ספק שה' מעונינת בנשיקה. עם זאת, הוא אמר כי ייתכן ששגה: "בהחלט יכול להיות שפירשתי לא נכון את ההתנהגות שלה. לא היה לי צל של ספק שהנשיקה תתקבל בברכה".

רמון תקף בחריפות את הפרקליטות והמשטרה: "הם סימנו מטרה ועשו הכל כדי להגיע אליה. החליטו שאני חרא שצריך לעוף לכלא", התפרץ והזיל דמעה.

כתב "הארץ" ניר חסון מוסיף:

"כל האירועים היו ביוזמה של המתלוננת ה', למרות ש"על פי כללי הפרוטוקול לא הייתי צריך לנהוג כך", כך אמר רמון, במהלך עדותו בבית משפט השלום בתל אביב, בו הוא מואשם בביצוע מעשה מגונה. "אני 30-25 שנה בשירות הציבורי, ולא דבק בי רבב", אמר רמון, שהיה נסער ביותר במהלך עדותו.

רמון הדגיש בעדותו שלא ידע כי ה' לא מעוניינת בנשיקה. "יכול להיות שהבנתי אותה לא נכון", אמר, "יכול להיות שהיא לא רצתה את הנשיקה. לא עשיתי את זה בימי חיי ולא אתחיל לעשות את זה בגיל 56 - מעולם לא כפיתי נשיקה על אף אחד, אבל אף פעם גם לא ביקשתי רשות. נוצר מצב שבו אתה משוכנע שהנשיקה תתקבל בברכה. לא היה לי רמז וצל צלו של רמז שהיא לא רצתה", אמר השר לשעבר.

אני רגיל שנשים מתחילות איתי, אפילו נשים בנות 21. בצורה הכי עדינה אומר זאת "זאת לא הפתעה שנשים ובחורות גם בגילאים האלה מתחילות איתי, אבל אני מוכרח לומר שבבוטות כזאת, זה אפילו הפתיע אותי".

רמון תקף בחריפות את התנהלות המשטרה בחקירה. "המשטרה טוענת שהיו תקלות בתום לב", אמר, "אני אומר שהדבר האחרון שהיה פה זה תום או לב".

לדבריו, "משטרה שלא שולחת שוטרים לקפריסין לחקור עסקאות סמים, שהניידות שלה מושבתות חודשים בשל חוסר תקציב, שולחת שני שוטרים על נשיקת הרף עין לגואטמלה. ברור לי שאם שולחים שני שוטרים הם יחזרו עם תוצאות. אחרי זה נודע לי שהם לנו באותו מלון יחד עם המתלוננת וחברה שלה במשך ארבעה ימים. הבנתי שהמקום היחיד שיש לי אמון בו זה בית המשפט".
רמון: היה לי ברור שה' מתחילה איתי

לדברי רמון, היה לו ברור שהמתלוננת ה' מתחילה ומפלרטטת איתו. רמון תיאר בפירוט את פגישתו עם ה', שהיתה קצינה בלשכת ראש הממשלה בקריה בתל אביב. לדבריו, עם הגיעו למקום השמיעה בפניו ה' הערה שנשמעה באוזניו כסקסיסטית. אולם הוא לא הצליח לזכור מה היתה אותה הערה, ורק בחקירתו במשטרה התברר שה' אמרה לו, "אני לא יכולה לעמוד בפניך". רמון אמר, כי "לפחות מבחינתי זו היתה הערה מאוד חריגה, מאוד יוצאת דופן. אבל קיבלתי אותה".

רמון הוסיף כי מאוחר יותר ישב עם ה', וזו סיפרה לו כי בכוונתה לנסוע עם שחרורה לקוסטה ריקה. לדבריו, היא הציעה לו להצטרף אליה לטיול, דבר שהתפרש בעיניו כ"שיחת פלרטוט".

שר המשפטים לשעבר תיאר גם את רגע תצלום התמונה ואמר כי ה' חיבקה אותו בשתי ידיים והצמידה את "כל החזה שלה אלי". לדבריו, ידו היתה נתונה בכיסו, ו"היא דחפה את היד שלה מתחת ליד שלי". "תראו בתמונה שאני קצת נבוך אבל אני משתף פעולה", אמר רמון, "עשרות רבות של נשים הצטלמו איתי למזכרת בתור שר. אני לא זוכר שמישהי הצטלמה איתי בתמונה בדומה לכך. מבחינתי זו הייתה גושפנקא סופית לעובדה שהיא מפלרטטת איתי. אנחנו עומדים עשר שניות בפוזה הזו והיא מחייכת ומאושרת. התמונה מדברת יותר מאלף מילים".

"זו לא הפתעה בשבילי שנשים ובחורות, גם בגילאים האלה, מתחילות איתי, זה לא חריג מבחינתי" העיד רמון, "אני לא נדהמתי מעצם העובדה שזה קורה. היו לי יחסים משמעותיים עם בחורות צעירות בגיל הזה. אבל בבוטות כזו בנועזות כזו, זה בהחלט הפתיע אותי".

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-11-2006, 13:28
  משקיפה משקיפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.01.03
קראתי.
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי davidb66 שמתחילה ב "זהו מחיר הפריצות שקיימת..."

הוא כותב את זה על עם החי בגולה מן היד אל הפה בעוני מבזה. רוב יהודי מזרח אירופה היו דתיים (החרדים של היום) שהיו אדישים לחלוטין להתעוררות הלאומית הציונית זה לא המקום להרצאות מלומדות אך ברור לחלוטין שההשוואה שלך היא נטולת ביסוס והקשר היחיד הוא חוסר המנהיגות אז כמו היום.
דבר נוסף. נשבר לחלק מאיתנו החופשיים לשמוע את דברי ההתנשאות של חלק (הרוב לא) מהחרדים. שים לב שבעיניין רמון חלק ניכר מהכותבים הדתיים מתייחסים בסלחנות לשר. אתה עצמך מתייחס לשניהם באותה מידה של שיפוטיות. נגיד שהיא פלירטטה האם זה סביר בעיניך כיהודי מאמין ומוסרי ששר בן 56 שחי עם בת זוג (שטורחת לבזות עצמה בכל הופעה שלה בבית משפט) מחליט לנשק בחורה. איני יודעת עד כמה אתה בקי בחברה החילונית ובמנהגיה, ארוע מעין זה הוא נדיר מאד ועל רוב האנשים הוא אינו מקובל. אני סבורה (שלא כמו הרוב) שמעשה זה הוא תקיפה מינית, אך מכיון שהשר אולי טעה בכוונותיה והראה פשוט כושר שיפוט מזעזע (העיתוי ערב המלחמה בנוסף לכל) מבחינתי שיעוף מהפוליטיקה ושימשיך לעשות לביתו (יש להניח שחבריו המילארדרים שעזרו לו עד עכשיו ימשיכו לעזור לו, או לא).
טיפה חמלה כלפי הבחורה שנראה שכל חטאה היה שחשבה שהתיחסותה אליו תעזור לה במציאת עבודה ולא תגרור תגובה נלוזה כזו.
ועד דבר. בחברה הדתית יש אולי פחות פשיעה אלימה, אך היא אינה מוסרית יותר מרוב החברה החילונית העובדת והלומדת. מבחינות מסוימות היא אף יותר גרועה למשל: האפליה העדתית וריבוי העניים עקב העידוד "ללמוד" גם כשהתלמיד לא מוכשר במיוחד ויש לו משפחה גדולה.
ישן 16-11-2006, 14:05
צלמית המשתמש של looopy
  looopy looopy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.02
בת זוגו של רמון עיתונאית וכשכזאת, היא במעמד של חשפנית עם עור של פיל.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי משקיפה שמתחילה ב "קראתי."

אולי החשיפה מתוך הרגל, או אולי לאור מצבו העגום הוא מקבל תמיכה מהגברת.
על כל מקרה לא שמענו מה בפיה (אולי לשון..).
יתכן שהיא אכן מבזה את עצמה, אבל מצד שני הוא חייב להופיע עם בת זוג שלובת זרוע בבית המשפט.
זה עוזר...לדעתו או לדעת עורכי דינו. קודם כל היא מבוגרת יותר מהחיילת, יש הפגנת אהבה ו"סולידריות משפחתית". חוץ מזה, לו חשבה שבן זוגה נישק את החיילת מתוך פלירטוט והחדיר לשונו לפיה, הרי לא היתה עומדת לצידו....

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://ico.walla.co.il/wu/s/v/clipart/smiley_big/7.gif]

ישן 16-11-2006, 15:26
  משקיפה משקיפה אינו מחובר  

לא שקלינטון מלו צדיקים
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב "מה מותר רמון מקלינטון?.... (אה ישראל מדינה הרבה יותר דמוקרטית ונאורה, נכון?)...."

אך הגברת במקרה שלו שיתפה פעולה ואף יותר מזה. מוניקה לא ברחה בבכי מהמקום. בדברים האחרים הם דומים: בשקרים ובחוסר האתיקה שבהתעסקות עם נשים בזמן העבודה ובמקום העבודה. אנחנו מדינה מאד לא נאורה בתחום של עבירות מיניות. נשים שנפגעו נחשדות אוטומטית כסחטניות או כמופקרות שהביאו את "זה" על עצמן. למרות כל הסטטיסטיקות ימצאו הגאונים שיאמרו שבדרך כלל הנשים לא ממציאות אך במקרה הזה (כל מקרה) הבחורה או שעמדה בפני פיטורין, או שרצתה לקבל כסף או שהיא שותפה לקונפירציה נגד השר הנחוש לעשות שינויים במשרד המושחת. שום קונספירציה ושום נעליים בסך הכל מדובר בחמוד שעד היום נסלח לו הכל (עדיין שולה ואמנון סולחים) ועכשיו פתאום צץ אדם הזוי שלא מבין את כללי המשחק (שמני למי שלא נרמז) ודרש חקירה פלילית נגד המתוק. דרך אגב כמעט כל המושחתים שנתפסים נופלים בגלל פעם אחת יותר מידי, וגם הם בוכים שאיך אפשר לחשוד בהם שהם יסכנו את הקריירה שלהם בגלל סכומים קטנים כאלה או במקרה זה בגלל נשיקה של 3 שניות.
ישן 16-11-2006, 15:40
  The_Equivocator The_Equivocator אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.04
סלחי לי שהגירסא של רמון נראית אמינה לאין שעור.
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי משקיפה שמתחילה ב "לא שקלינטון מלו צדיקים"

ברור לכל בר דעת שרמון לא בא סתם משום מקום ודחף לשון לפיה של העלמה, היו לפני כן פלירטוטים(ונגיעות מקדימות), לכן הדבר אינו יכול להחשב לעברה פללית, רק מרגע שאמרה מפורשות לא, אזי מדובר במעשה פללי, סלחי לי אנו הגברים עדיין לא יודעים לקרוא מחשבות, ולא כולם יודעים תמיד לפרש נכון שפת גוף, קורא שטועים, בשביל זה האלוהים חנן את כולם גם ביכולת הדיבור.

ציטוט:
בשקרים ובחוסר האתיקה שבהתעסקות עם נשים בזמן העבודה ובמקום העבודה.

מסכים לחלוטין, ושר כזה לא אמור לכהן במדינה תקינה(רק שהעיתוי חשוד...), אבל מכאן ועד לעברה פללית הדרך ארוכה מאוד...

נערך לאחרונה ע"י The_Equivocator בתאריך 16-11-2006 בשעה 15:45.
ישן 16-11-2006, 16:10
  משקיפה משקיפה אינו מחובר  

בנוסף למה שכותב looopy
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב "סלחי לי שהגירסא של רמון נראית אמינה לאין שעור."

מדוע רמון לפני שהתנפל עליה לא שאל אם אפשר? זה נראה לו לא רומנטי? או שאולי החמוד הידוע נוקט בשיטת "מצליח" אם היא תסכים מה טוב. ואם לא ,אז לא קרה כלום סתם דחקות וצחוקים. כשכל כך הרבה אנשים במיוחד גברים אך לא מעט נשים מאמינים לשטויות כמו:" איך יכל להיות שהוא יסכן כך את הקריירה שלו או איך יכל להיות שבחור שרמנטי כמוהו שכל הנשים נופלות לרגליו יעשה זאת" אני חוטפת יאוש. למרות שאני מסתכנת בחזרה על עצמי אסביר שוב. אנשים משקרים גם אם אין להם רווח שנראה ממשי, אנשים עושים שטויות כמו רמון מפני שבאותו רגע התחשק למפונק לנשק אותה והוא ממש לא חשב שהוא מסכן את הקריירה שלו. למרות התדמית שלו כאיש אמיץ ועקרוני הוא תמיד פעל כשהיה לו גב רציני. כשהלך לבחירות להסתדרות רבין עמד מאחוריו ולבסוף האיש הישר השאיר את ההסתדרות והלך לממשלה. כאשר הלך לקדימה הוא ידע שאין לו מה לעשות ב"עבודה" ומקומו בטוח יחד עם שרון. מה שאני רוצה לאמר הוא כשזה נוגע לחייו הפוליטיים הוא מאד מחושב כשזה נוגע לעינייני נשים נראה לי שנסיונו (ואני לא מאמינה לרגע שזו פעם ראשונה שהוא נישק משהי בניגוד לרצונה) גרם לו לפעול כרגיל אלא שהפעם היו כאלה שסברו ש"מספיק זה מספיק" אני מקווה שהם יחזיקו מעמד.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:48

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר