13-11-2006, 00:14
|
|
|
חבר מתאריך: 09.11.06
|
|
למרות שאתה צעיר צעיר צעיר ילדון והבעיות שלך משתוות לכמה מלח אני שם על האוכל שלי, או באיזה פרק של העונה החדשה של סקרבס לצפות(זה דווקא סוגיה קשה!)...בכל זאת אני יעזור כי אני יודע שאני הייתי שמח לקבל עזרה בגיל שלך(שיהיה ברור-לא קיבלתי!)..
כולם פה אומרים לך "שמע איזה חבר אמיתי אתה","הלוואי עליי חבר כמוך","נשמה טהורה"...ומי יודע אולי מישהי תבקש תמספר שך בקרוב(נההה)..
אני יגיד לך משו אחר אתה בחור נדיר...כי כולם פה(כולל עבדך הנאמן) היו עושים אחרת היו מתרחקים ומתפללים לאלוהים כל יום שלא יילך בינו לבינה(והיו אפילו מחבלים)....אבל אתה בחור תמים וזה מובן ואתה צעיר ויש לך עוד הרבה ללמוד...בכל מקרה אתה אוכל תעצמך ותאמין לי שאני יודע מה אתה מרגיש ואולי קצת יותר..ההבדל הוא שאני אם יותר אמצעים מימך ואני שוכח ועובר לבחורה הבאה בתור...דבר שקשה לך לעשות כמו שהסברת למעלה...
אז מה עושים?
אני אומר לך עכשיו ושיפול עליי מטוס ריסוס מחר בבוקר אם אני משקר..שזה יעבור כל כך מהר שאתה לא תאמין ואתה תצחק שתסתכל על זה לאחור..
ואתה גבר גבר אם הלכת אליה ואמרת לה בפנים שאתה אוהב אותה, ואני מבטיח לך שזה הזיז לה מעט....
עכשיו אתה אוכל את עצמך יקירי אבל תמשיך להיצמד לזוג הטרי ותמשיך להיות ידיד שלה ותמשיך לצאת עם בנות אחרות...והיא תיתפקח עם הזמן ויהיה לך הרבה יותר סיכוי ואז בעז"ה תגדל להיות שמוק כמוני ותעזור לצעירים ואולי תשפר קצת את החברה בארצנו.
דבר אחד שאני חייב להגיד ולא נראה לי שתבין אותו אבל אני יגד בכל ז'ת...
ביננו אתה מרגיש מזה רע על זה שעשית את זה ואתה מרגיש טיפש ואידיוט ואתה חייב חיזוק מאנשים אז פירסמת תהודעה אתה יודע שעשית את הדבר הנכון והנדיר הזה אבל אתה מרגיש רע, אז אתה צריך עידוד....אז בוא אני יעודד אותך חמוד אתה לא חבר טוב כי חבר טוב היה שוכח מבליג על זה וממשיך בשלו(ובטח שלא היה מפרסם את זה לדיון), אתה לא כזה חבר כמו שאתה מתאר כי אם מחר בבוקר אני יקום ויחליט להתעלל לי בחבר הקטן שלך אתה תישב בצד ותשתין במכנס ולא תעזור לו...
אבל מה אתה כן אתה רוצה לדעת?, אתה איש טוב ויש לך מצפון ועשית דבר שאני בחיים לא הייתי עושה אותו לא היום וגם לא שהייתי בגיל שלך...ואם תמשיך ככה אני מבטיח לך שהצרות שלך יפתרו מעצמם ויהיו לך חיים טובים והלוואי ולי היה תאומץ שלך לפעמים להיות מוסרי לא לבגוד לא לשקר ולא להרוס לאחרים למטרותי שלי...
אז חזק ואמץ קטין!!!
|