10-11-2006, 17:28
|
|
|
חבר מתאריך: 27.07.03
|
|
שרפתם - שילמתם
שלום לכולכם,
אני לא הולך לדבר איתכם על מצעד הגאווה, זה לא חשוב לי כל כך אם אתם בעד או נגד, ואין לי שום כוונה לשכנע אתכם לכיוון זה או אחר. אני הולך לדבר איתכם על ונדליזם על הרס ועל אלימות.
זה נמשך כבר כמעט שבוע. כל ערב יוצאות קבוצות חרדים לרחובות השכונות החרדיות בירושלים, מבעירים, זורקים אבנים על שוטרים, והורסים מכל הבא ליד - וזה נורא. זה נורא שאנשים שמתיימרים לייצג את הדת היהודית, ולחיות לפיה, מיצרים כל כך הרבה הרס ואלימות שלא היו מבישים אף פוגרום ביהודים שנעשה בחצי הראשון של המאה הקודמת. זה נורא שמלבד אולי לחישה הססנית, לא נשמע גינוי אמיתי מצד רבנים כנגד האלימות וההרס הזה. זה נורא שישנם רבים שחושבים שזוהי דרך לגיטימית להביע דעה, ובה בעת להפחיד, לאיים, לזרוע הרס וללבות את הרגשות. וזה נורא – שאנחנו הולכים לשלם על זה!
הנזק שנגרם הוא בהיקף של מליון שקל – כמעט 1.2 מליון, וכפי שזה נראה כרגע זהו כסף שהולך לצאת מכיסם של אזרחי ירושלים שומרי חוק, עובדים, המשלמים מיסים וארנונה. אבל בעצם למה שנשלם? למה שנשלם, כשידוע בדיוק מי אשם בכך? הרי לא היו אלה כלל אזרחי העיר ירושלים, שיצאו, והרסו ושרפו. וגם אי אפשר לומר שאלה שכן עשו זאת יצגו את העיר ירושלים ואת תושביה. אבל אנחנו יודעים מי הם. אנחנו יודעים מי הרבנים, מי כתבו ותלו את השלטים ומי בדיוק אחראי לכל האלימות החורבן והונדאליזם. ואני אומר שרפתם – תשלמו!
התושבים הטובים של ירושלים בטח לא צריכים לשלם את הנזק.
אנא העבירו את המייל לכל מי שאתם יכולים. אם תעבירו אותו (למשל ל 10 אנשים או יותר) אולי תרוויחו 1.2 מליון. אם לא - לא נורא, לא יקרה שום דבר. אני לא אעשה לכם שום פולסה-דנורה או משהו כזה
; )
|