30-10-2006, 18:05
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.02.06
|
|
אחחח בנות... חח צריך עזרה..
מה קורה אנשים? הייתי פעיל פה פעם ונעלמתי לתקופה...
אמממ מי שזוכר אותי זוכר בחור פסימי, קרו לי רק דברים רעים! חח אבל הדברים קצת השתנו...
טוב אז גמרתי עם הרצון למות, דיכאונות קלינים, ריבים עם חברים וכו'...
עכשיו משהו יותר גרוע- בנות!
חח יש לי כמה דברים וזה יכול להיות ארוך אז ראו הוזהרתם.
דבר ראשון: אמממ אני בן 17, כיתה יב'. אף פעם לא הייתה לי חברה רצינית.
אני רוצה מישהי, היא הילדה אחת הכיפיות ומתוקות שהכרתי ויש לנו גם דברים משותפים, אנחנו מסתובבים עם אותם אנשים ואנחנו ידידים טובים יחסית...
לפני כמה ימים הבנתי שהיא רוצה מישהו אחר, חבר שלי אמר לה: שניה את עדיין רוצה את ההוא? היא ענתה לו: לא יודעת, בימים האחרונים לא ממש... עכשיו הקטע הוא שאותם ימים אחרונים שהיא דיברה עליהם זה הימים שממש התקרבנו.. אבל אני לא יודע אם יש קשר...
עכשיו הקטע הוא שהכרתי מישהי אחרת, היא בערך הזמינה אותי לצאת... כאילו זה בא בזה שאמרתי לה אני מזמין אותה למסטיק היא אמרה שהיא מעדיפה ארומה ואז קבענו לצאת חח...
עכשיו אותה מישהי נראת פי מיליון יותר טוב ממני, אני לא מכיר אותה כל כך טוב לא דיברנו הרבה, היא הייתה במסיבה שעשיתי לפני שבועיים ומאז אנחנו מדברים פעם ב... קיצר אני לא יודע מה לעשות... מצד אחד, אני רוצה יותר את הידידה, אני מכיר אותה יותר טוב וכיף לי איתה. אבל אני לא יודע אם יש בכלל סיכוי, ואם יש סיכוי- הוא יהרס אם אני אצא עם ההיא. ובאסה לי אם אני אציע והיא לא תסכים חח אני ארגיש מזה לא נעים לידה...
מצד שני- ההיא ממש חמודה אבל אני בקושי מכיר אותה ולא יודע חח מבאס לצאת עם מישהי שנראת פי מיליון יותר טוב!
אוקיי אז דבר שני: לפני שבוע הייתי בטיול שנתי לאילת... עכשיו היינו בשיט וישבתי עם אחת מהשכבה שלי שבקושי הכרתי... עכשיו אני סתם מסתכל בספר טלפונים אני רואה שהיא רשמה לי ת'מספר שלה... מה היא מצפה שאני אעשה??!
מה אומרים??