26-10-2006, 14:34
|
|
|
|
חבר מתאריך: 17.05.04
|
|
אתה נראה לי יושב כול היום אכול מירמור וכעס , מבקר את כול העולם ואשתו בלי לבדוק
מה אצלך ואצל אחרים לא בסדר .
ציטוט:
במקור נכתב על ידי זיגלמאכער.
ואז למי להתלונן?
למחלקה בראשות (לשעבר) של אשת חיקו של ניסו ("חרא עליהם") שחם?
למחלקה עם אחוז תביעות אבסורדי, ואחוז הרשעות מושחת בעליל?
למחלקה שמקבלת את הבררה של חוקרי המשטרה, אחיהם לשירות של מי שעכשיו הם צריכים לטפל בהם?
למחלקה שחוקרים לא מעטים שעברו בה, היו בעלי עבר משמעתי משל עצמם?
על מה אתה מדבר ואל מי להתלונן?
|
יש לך את מח"ש, הם אמונים על הברדק שאתה טוען , לא יודע מאיפה אתה מבסס את טענותך .. אבל הנה פתרון מהיר , אחי חי בשוודיה באושר נשוי עם 2 בנות , זאת אחת המדינות הכי פחות מושחתות שיש .. תזדכה על הת"ז קח את עצמך ותעבור לגור שם .
ציטוט:
ושים לב, איך אתה כותב כאן דברי נזיפה לרועי, שהעיז לומר שאזרח שהתחצף לשוטרים, אין דינו על פי חוק העונשין לזעזוע מוח שברים, ואשפוז בבית חולים, ואין שוטרים אמורים לשמש תליינים מטעם עצמם.
|
בדיוק כך , אני רושם ביקורת ונוזף בו מכיוון :
אזרח שיקלל , יתחצף , ירים יד , יתחכם , יפריע לשוטר במילוי תפקידו ובביצוע מישמתו , לא ימלא אחר ההוראות שלו טיפש ולא צודק ככול שיהיה השוטר ,אז קודם שיבצע ואז יבוא בטענות , אם לא , מצידי שישב במעצר וישפט, ואולי ככה יבין שישנה ,וזאת עובדה, מערכת אחת ויחידה שאמונה על החוק בא"י וזאת מ"י .
שום שוטר לא קם בבוקר במטרה לשבור לך או לי את הפרצוף סתם כי ככה בא לו .
ציטוט:
איך ברור גם לך שהשוטר כאן שצולם מתאמן בקרב מגע על ילד חסר ישע, לא ישב אפילו יום אחד בכלא.
|
מאיפה לך מה עשה הנער "חסר הישע" ?
אני מניח שראית אותו חטף בעיטה כבר הכרעת שמדובר חף מפשע - הרי עפ"י דעת רוב מ"י מפוצצת את המתנחלים או חובשי כיפות , סתם כי מתחשק להם .
אתה שוכח שבתוך ישראל מעבר לרובד הפלילי שזה די והותר . צומח לנו גם רובד לאומני של אזרחים יהודים ישראלים ,ואלו חביבי ..דינם לא פחות מאכבר מחבל !
אתה צריך לצאת יותר לרחובות וראות מה תפקידם של כוחות חרום וההצלה ואז אולי תגבש לעצמך דיעה
ציטוט:
|
בוודאי , איגוד ערים - משרד הפנים בכול הקשור לכב"א
מ"י - כבר אמרתי , צו של ביה"מ היה מורה לכבאים לאבטח את האירוע הזה .
מד"א י"ם נקטו בעצומים בשבוע שעבר בזמן שהייתה אמורה להערך צעדת ואירוע ענק באירוע בגן סאקר .. ביה"מ עפ"י תקנות לשעת חרום , החזיר אותם לעבודה .