לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-10-2006, 12:23
  Bonana18 Bonana18 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.06
בעיה מתמשכת - גיבוש שייטת

באפריל 06 עשיתי יום סיירות, קיבלתי שייטת.
הלכתי לגיבוש שייטת באפריל ונפצעתי אחרי יומיים, קיבלתי אפשרות לזימון נוסף לספטמבר.
באתי לגיבוש של ספטמבר ואז אחד החניכים (שהיה איתי בצוות) טבע למוות.
אוקי, אז התכוננתי לכך שיתנו לנו גיבוש נוסף בסביבות אוקטובר. בין ה3 ל10 באוקטובר הייתי בחו"ל, חששתי שהגיבוש יהיה בזמן הזה אך חשושתיי התפוגגו לאחר טלפון לביתן חיל הים שאמר לי שהגיבוש לא יהיה עד ה10 לאוקטובר.

חזרתי ב10 לאוקטובר ארצה וגיליתי את הזימון לגיבוש שייטת שיערך ב15 באוקטובר ועוד גיליתי שב9 לאוקטובר היו בדיקות רפואיות שלא הייתי בהם כי הייתי בחו"ל..צלצלתי למדור סיירות אך הם לא עבדו אז צלצלתי לביתן חיל הים שאמר לי שלא אוכל להשתתף בגיבוש הנוכחי כי לא עשיתי את הבדיקות ואין לי דרך אחרת לעשות אותם (נגיד).

הם אמרו לי להתקשר למדור סיירות לקבל גיבוש נוסף (לאפריל....כשהגיוס שלי במרץ).

עכשיו באה ההפתעה. אם אני בוחר להשתתף באפריל, זה אומר שאני מתגייס במרץ לבקו"מ ואז באפריל אני עושה גיבוש שייטת. עברתי? אני מתגייס באוגוסט לשייטת. לא עברתי - כלל צהלי בפאריל ...

או שאני בוחר לוותר על השייטת ולעשות גיבוש צנחנים בדצמבר ואז אם אני עובר אני מתגייס במרץ לצנחנים או שאם אני לא עובר אז לפי המנילה במרץ..

כלומר, בטולו לי כל האפשרויות לגיבוש המשך..אני לא אוכל לעשות במידה ואני לא עובר שייטת גיבוש המשך..ואחריו אם לא אעבור אז לא יהיה לי גיבוש צנחנים\דובדבן\סטילים וכו'.

והם רוצים שאני יבחר. או זה (צנחנים בדצמבר) או זה (שייטת באפריל..).

כמו כן אמרו לי שבלתי אפשרי שהגיוס שלי ידחה ליולי..(ואז הכל יסתדר..יהיה לי גיבוש שייטת באפריל ואחריו, אם יהיה צורך, את כל גיבושי ההמשך).

הם רוצים שאני יחליט מהר מה לעשות.

עצות?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-10-2006, 13:21
  gixxer gixxer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.12.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Bonana18 שמתחילה ב "בעיה מתמשכת - גיבוש שייטת"

אני הייתי מציע לך לבקש גיבוש צנחנים..אם עברת סבבה אם לא אז כל חטיבת חי"ר(או כל קרבי שאתה רוצה)..אחרי שהתקבל לאחת מחטיבות החי"ר תלך לגיבוש יחטיו"ת ותנסה לעבור..אולי תשמח שאתה שמה ולא בשייטת...

אם אחרי שהתקבלת לאחת היחטיו"ת,התחלת טירונות ומסלול ואתה עדיין רוצה שייטת אתה תמיד יכול להגיש טופס 55 לשייטת ויש סיכוי טוב שיאשרו לך גיבוש...ככה אם אתה תעבור את הגיבוש כמה חודשים אחרי שכבר התחלת מסלול בקרבי אתה תעבור לשייטת ואם לא תעבור את הגיבוש תמיד יהיה לך קרבי במקום להתגייס לכלל צה"לי באפריל...
ולך תדע..אם תעבור ליחטיו"ת של אחת מהחטיבות ותיהיה מרוצה שמה מאוד...או אפילו תיהיה מרוצה בגדודים לא תיהיה לך שום סיבה לבקש גיבוש שייטת13..
זה לפחות מה שאני הייתי עושה..

בהצלחה!

נוב 07.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:38

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר