13-01-2005, 19:56
|
|
|
|
חבר מתאריך: 04.05.04
|
|
כן ולא...
לא הייתה האפשרות שחיפשתי מבין האפשרויות בסקר ולכן אכתוב תגובה, (אני מקווה שיבואו נוספות בעקבותיי).
אני חושב שחלק מהשינויים היו מבורכים ותרמו לפורום, ומאידך, חלקם הפריעו.
הוכנסו נושאים נוספים שהיו עולים פה לעיתים נדירות, אני מתכוון בעיקר לחלק של הטבע, (החלק האחרון בשם הפורום ), נושאים שאני מתעניין בהם יותר ובעיקר מבין בהם יותר, לא אכחיש, היו פה דיונים שמבחינתי היו פחות נהירים מסינית ספרותית.
אני מוכרח לציין, זה הפורום המועדף עליי מבין אלו שאני גולש בהם, (ואפשר לומר שאני גולש אך ורק בפרש, מבחינת פורומים), אני צובר פה הרבה מאד ידע, אני מחכים ובנוסף, הכרתי דרך הפורום אנשים שאני מאד מעריך.
רובם הגדול של הדיונים פה מקצועיים, עניניים ומעניינים, אבל, לפעמים קורים מקרים שדיונים מתפתחים לכיוונים פחות מדעיים ופחות מדוייקים, (ובתקופה האחרונה, למרות שהם מתמעטים, היו רבים כאלו), וככלל - נתונים לפרשנות, מבחינה עקרונית, אין לי בעיה עם דיונים כאלו, וכשיש לי דיעה, אני אף מביע אותה ושמח להשתתף בדיון, הבעיה שלי היא עם מינון הדיונים הללו, הם הלכו והתרבו.
מצד אחד, דיונים כאלו דווקא משכו תשומת לב והביאו לגל תגובות, (יעידו אותם אשכולות עם מעל ל-20 תגובות, שהם מחזה נדיר בפורום), מצד שני, ראיתי לא פעם תגובות שמקומן לא פה לדעתי, אלא בפורומי תיאולוגיה ומיתולוגיה.
משהו חשוב נוסף, אין לי טענות למנהלי הפורום, הם עושים את עבודתם נאמנה, הם ידענים ומעשירים ואם להודות, גם מגלים סבלנות מרובה. מבחינה עקרונית, אין להם השליטה על האשכולות הנפתחים ולכן איני בא בטענות כלפיהם, מבחינתי הם יכולים להשאיר כל אשכול שייפתח ובלבד שישימו סמל "אין כניסה" אם מדובר באשכול לא מדעי .
באשר לנושאים שאני הייתי רוצה לראות פה יותר:
אנתרופולוגיה
זואולוגיה וביולוגיה
גיאוגרפיה
פליאונטולוגיה
פחות מספרים ויותר טקסט מסיבה פשוטה שתראה מוזרה לרבים - מתמטיקה מורכבת מרתיעה אותי .
נראה לי שזהו לעכשיו
|