17-10-2006, 19:12
|
|
|
|
חבר מתאריך: 10.04.04
|
|
ההתייחסות היתה להשתרשרות ולא אליך ספיציפית
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Spaceboy
אתה רוצה שאני אגיש "כתב הגנה" אחרי שכבר גזרת את הדין והנך עומד להוציאו לפועל?
איפה אתה רואה כתב תביעה חוץ מבקשה להסבר ? ובכלל על איזה גזר דין שאני הולך להוציא לפועל אתה מדבר ??
העובדות (crabman) כמו שאני יודע אותן הן:
- החסימה של שי היא בינו לבין מנהלי הפורום שחסמו אותו והוא יודע למה הוא נחסם. יופי אז אני אחכה להסבר מהם לא היתה התייחסות אישית לזה שאתה חסמת אלא רק הערתי שהתגובה שלך היתה לא במקום לדעתי והסברתי למה .
- אם הייתי חושב שממקומי הוא לחסום אותו והייתי חושב שהוא צריך להחסם, הייתי חוסם אותו בעצמי, לא חסמתי אותו. אין לי טענות לגבי זה וגם לא הצבעתי על זה או בכלל רמזתי !
- ככל שתקדים להבין שתגובותי כאן (בפורום באופן כללי וגם באשכול הזה) הן של גולש מן המניין שמביע דיעה כן ייטב, כאשר ארצה לדבר "בשם ההנהלה" אפתח את דברי בכותרת "להלן דברי הנהלת פרש", עשינו עסק? אתה לא צריך אישור ממני לכתוב ולהגיב איפה ומתי שבא לך, פשוט מוזר שאתה תמיד קופץ רק להגנה על המנהלת ולא כגולש מן המניין ולכן ההתייחסות שונה .
- כן, אני מכיר חלק ממנהלי הפורום הזה (ופורומים אחרים) באופן אישי, כך או כך מעולם לא הוריתי, הכרחתי, עיקמתי את ידם, שידלתי, שיחדתי, איימתי או הפעלתי לחץ מתון או אחר על המנהלים על מנת שיבצעו מהלך ניהולי כזה או אחר (ואם אני חוטא לאמת בסעיף זה אשמח אם ייתקנו אותי המנהלים). זה לא להעניין אם אתה מכיר מישהו/י אישית או לא לא מעניין אותי אם כן עשית או לא עשית , ומי עשה ולמה עשה ומי רצה לעשות ומי כן בסוף עשה .... העיקר שמה שנעשה לדעתי לא נכון ולא מוצדק ולכן אני מבקש הסבר .
- עובדה אחרונה לקינוח - זו תגובתי האחרונה באשכול זה אתה רוצה להתערב שלא ? , אם היא לא מספקת אותך (ואני בספק שתספק) אתה מוזמן לפנות אלי בצורה רגועה (שלא כמו תגובותיך עד כה) בפרטי ונראה אם אפשר לעשות יותר... התגובות שלי היו רגועות אך ענייניות, עם הבעת דעה אישית בקשר לשרשור הדברים ואיך שאני רואה אותם, ומטרתם לא היתה לתקוף אף אחד באופן אישי אלא לתקוף את ההחלטה התמוהה והלא מוצדקת הזו שבאה בעקבות שרשור זה .
יום טוב ומהנה.
יום טוב גם לך
|
נערך לאחרונה ע"י White-Night בתאריך 17-10-2006 בשעה 19:18.
|