02-10-2006, 21:14
|
|
|
חבר מתאריך: 30.11.05
|
|
רגע לפני הצעקות..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי zeevback שמתחילה ב "מבקש קשר עם יוצאי עוקץ או חי"ר מקבלי סיוע מעוקץ - האם נשלחו כלבים אל מותם ללא הצדקה ?"
חברה,
לפני ההתלהמות והאמוציות...
הכלב הוא לא מתאבד. וזו קביעה!
אם ידוע שיש מחבל חמוש בבית, כרעיון, לא ישלח כלב. (כי אנחנו יודעים שיש אדם בבית)
והכלב, מה לעשות, לא ינצח מחבל חמוש (ואל תספרו לי על מקרה שקרה פעם, אי שם, בכפר לא ידוע..)
איפה הבעייה?
שיש לפעמים מפקדים שממש לא בקיעים בחומר, ואין להם מושג על יכולותיו של הכלב, ולמרות שכבר היה ירי מן הבית לפני שעתיים.. ויודעים שיש אדם בבית הם אומרים לכלבן, "שלח את הכלב", הכלבן הצעיר, מבוהל מהלכלוך על כתפיו של הקצין, לא מעיז להגיד את דעתו או שפיו נסתם... והוא שולח את מותו את כלבו. (כי כלב לא מנצח מחבל חמוש)
כך שלמעשה, בגלל טיפשות או טעות או חוסר ידע, כן נשלחו כלבים אל מותם, אבל שיהיה ברור, בסה"כ, כמעט שלא קורים דברים כאלו, כי המערכת כבר די משופשפת.
אני לא מכיר שימוש בכלב כדי לדעת "באיזה חדר נמצא המחבל", זה נשמע לי כמו לשלוח את הכלב למותו בשביל כלום..
השימוש שאני מכיר בכלב (במסגרת סריקת המבנים) , הוא כדי לדעת האם הבית נקי מאדם, אחרי שהוצאו כל הדיירים, וכל הסימנים מראים שהבית נקי. אם יש חשש שאדם בבית, יבוצאו פעולות שונות כדי לאשש או לשלול את החשש הזה, לפני ששולחים את הכלב.
גמר חתימה טובה.
|