בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Red Beret שמתחילה ב "לדעתי בלי קשר לכלום כדאי לך לנסות להתקבל לצנחנים.."
ברור שאני אנסה להתקבל לגיבוש, ואני מתאמן בכל מקרה, אבל שום דבר לא יהיה ברור כי גם אני אני אעבור וגם אם לא אני מגיע לקרבי אלא אם כן אני אפעל בצורה מטורפת בשביל לנסות לקבל זימון לממר"מ.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי srusha שמתחילה ב "גיוס לקרבי או עורפי? תעזרו לי בדילמה. -הועבר למו"ס"
בכל מקרה ב3 שנים הסדירות אתה תקבל חרא של משכורת (בצנחנים תקבל שכר גבוה יותר- 700 וקצת במקום 350 בערך). כסף- תוכל לעשות אחרי הצבא (גם בתור מלצר תעשה את המשכורת שהקבע הראשוני ייתן לך פחות או יותר).
הלב רוצה קרבי? האם המשפחה תוכל להתקיים בלי הכסף שלך? האם נגיד תוכל להתגייס ולהוציא ת"ש 2 (אחרי הגיוס ולהשאר בקרבי ולעבוד בסופ"שים?)
מציע לך בכל מקרה לשאול בפורום מו"ס- אולי יש שם מש"קית ת"ש שתוכל לייעץ לך בנוגע לפתרונות לבעיות הכלכליות יחד עם שירות קרבי (תשמש למשל או חופשה מיוחדת אחרי שתתגייס).
בגדול אני תמיד אומר ללכת בעקבות הלב, אבל לפעמים יש אחריות ומחויבויות יותר חשובות (כמו משפחה).
בהצלחה לך ועדכן בהמשך !!!
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי srusha שמתחילה ב "[font=Verdana]הייתי במדור..."
האם תוכניתן מרוויח משכורת גבוהה יותר ממשכורת קבע רגילה?
אם הוא מרוויח משכורת קבע- בתור מלצר למשל אפשר לעשות את אותה משכורת.
אם הוא מרוויח יותר אז לא יודע