22-10-2006, 00:52
|
|
|
|
חבר מתאריך: 31.05.03
|
|
טוב אזזז
למרות השינויים במזג האוויר (שבדר"כ משפיעים עלי בצורה רצינית), היה לי שבוע גדוש ומדהים !
אז מה היה ?
-במוצ"ש הביאו לנו לשבוע את הכלבה של דודה שלי (כי היא טסה לחו"ל) אז עשיתי לה בוק שלם כי היא ממש יצורה; אבל מכיוון שהיא כ"כ מצחיקה ונובחת בצורה משעשעת, היה ממש נחמד כשהיא הייתה פה בסביבה....
מה עוד ?
-ביום ראשון הייתי בדיונים ואח"כ נסענו לבקר ביחידה שנמצאת ליד חברון ולקחו אותנו גם למערת המכפלה (חוויה נדירה ביותר) .
ביום שני היה לנו ערב אגף במנחת טרקטורונים מעופפים (אם ככה אפשר לקרוא לזה, באנגלית זה AirBorne) ועליתי על אחדדדדדדדד !!! בהתחלה ממש פחדתי ולא הסכמתי אבל לאחד שכנועים רבים, אמרתי : יאללה, מה כבר יקרה ? (מקסימום ניפול, נתרסק ויגרדו אותי עם שפכטל....)
אז עליתי, נשמתי עמוק ושיננתי לעצמי עשרות פעמים : "זה כיף, זה כיף, זה כיף !" והתלוצצתי עם המר בחור שהטיס אותי וזה עבר ממש מהר ועם טעם של עוד, אני שמחה שהתגברתי על הפחד הערב הסתיים ב"על האש" (ואפילו הרשיתי לעצמי לאכול פיתה, שזה נדיר ) .
ביום רביעי הייתי בביקורים בבסיסי אימונים של צנחנים ונח"ל והיה ממש נחמד, כיף להכיר את האנשים שמטפלים בהם אח"כ הייתי תורנית וכל הניסים והנפלאות קרו (מרפי זה מרפי) .
ו-אתמוללל... הייתה לי את הפגישה הכי מדהימה בעולם שכל רגע בה נראה כמו מהאגדות; אז אני מאושרת
שיהיה לכולם שבוע מדהים ומלא בחוויות טובות
נערך לאחרונה ע"י Gwenhwyfar בתאריך 22-10-2006 בשעה 00:54.
|