בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי nelik777 שמתחילה ב "הלוח השני קצת יותר טוב מהלוח..."
הלוח השני ממש לא יותר טוב מהראשון....אני דווקא ממש לא אוהב אותו בגלל בעיות התאימות שלו לזכרונות...אפשר להגיד ששני הלוחות באותה רמה.
בקשר למעבדים גם טעות- ה 3800 לא בהרבה יותר טוב מה 3500,ההפרש הוא מזערי ביותר...
לפותח האשכול:
אם צריך לבחור בין האופציות הנ"ל הייתי הולך על הראשונה, אבל יש לי הצעה אחרת: כך את הלוח של GIGABYTE (הראשון) ביחד עם המעבד 3500, ההפרש בין ה 3500 ל 3800 הוא בערך 150 ש"ח ומבחינת הביצועים לא תרגיש בהבדל.
*כל מה שאמרתי פה הוא בהנחה שה 3800 הוא חד ליבתי....אם הוא דו ליבתי אז בכלל אין ויכוח.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ShaZar שמתחילה ב "מה עדיף? מעבד 3800 עם לוח GA-M55S-S3 או 3500 עם M2N-E?"
בכל מקרה, עדיפה האופצייה הראשונה. אם המחשב למשחקים, תשקול את הלוח הראשון יחד עם 3500 ואת ההפרש תשקיע בכרטיס מסך טוב יותר. זה יתן לך הפרש ביצועים גדול יותר.
אומנם ASUS טובה, אבל ההבדלים בין הצ'יפסטים האלה זניחים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ShaZar שמתחילה ב "מה עדיף? מעבד 3800 עם לוח GA-M55S-S3 או 3500 עם M2N-E?"
ההבדל העיקרי הוא שאתה מקבל כרטיס רשת אחד במקום 2. אני לא חושב שזאת סיבה טובה להעדיף צ'יפסט אחד על השני ככה שאני לא רואה סיבה להעדיף את הלוח שלהם.
לכן לדעתי האופציה הראשונה עדיפה.