10-10-2006, 19:45
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.08.03
|
|
|
את לא יכולה לומר את זה
זה לא נכון. יש הרבה בני זוג שאומרים "וואלה זה בסדר מצידי כל עוד את מספרת לי" ואחר כך יש כ אלה שמוצאים את זה 'מדליק' שאישתם, או בת זוגם שוכבת גם עם בנות, זה גם מגשים להם פנטזיות. חוץ מזה שאם בוקר אחד הם יקומו ויגידו לה "אני לא מרוצה מהעניין, ואני מעדיף שתפסיקי לשכב עם נשים" אז אם היא תמשיך זה ייקרא בגידה. אבל רוב הגברים שמבינים ועם קצת מוח בפנים מבינים בסופו של דבר שסקס זה סקס, ואהבה זו אהבה. ויש הרבה שיראו את הגילוי לב ואת התמיכה בה כעוזר לה ולא כופה עלייה רק אותו.
זה כמו למשל שגבר יגלה לאחר תקופה ארוכה שהם יחד שבת זוגתו בעצם מתניינת בסאדו, אם כמלכה ואם כשפחה, אם הוא לא יכול לספק לה את זה, יכול מאוד להיות שבכדי לספק את היצרים ואת התשוקות שלה, הוא יסכים פעם בחודש-חודשיים שהיא תלך למישהו מהקהילה הבידיאסמית ותבצע עימו סשן חד פעמי. אי אפשר לקרוא לזה בגידה כי הוא הרשה לה, ואם הוא רוצה את הטוב בשבילה הוא יפסיק לחשוב מהאגו ויחשוב על מה יגרום לה באמת אושר.
אני אישית לא יכולה כי יש לי אגו גדול, ואני מודה בזה, לבת זוג שלי אסור לפגוע לי באגו. פשוט אסור, כי אני פזיזה. וזו הסיבה שמראש אני לא אתקרב לדו מיניות, ואחפש מישהי שב טוחה במיניות שלה ובזה שרוצה רק נשים בכדי לדעת מראש שזה או שהיא רק איתי או שהיא לא איתי בכלל. גברים שלוקחים את הסיכון מרוב שהאישה דו מינית, צריכים לתת לה לפרוץ גבולות. זה לא כמו לשכב עם גבר אחר, שזה תחליף לגבר עצמו, זה משהו שונה וחדש, כמו שבעלה ירצה לשכב עם גבר, אני בטוחה שאם הוא יבקש ממנה היא תסכים ותתמוך בו. זה מאוד שונה כשנמצאים בזוגיות אמינה ופתוחה.
מי שלא רוצה מצב כזה, צריך מראש לא להראות ראש פתוח לזה, ולהיות עצמו ולחפש בת זוג שהוא יכול לדעת שהיא תרצה רק אותו.
אם אתם באמת פתוחים לאפשרויות, אז אל תתפלאו כשהאישה תלך עם אישה אחרת.
תות