05-10-2006, 19:32
|
|
|
חבר מתאריך: 22.06.06
|
|
ZigZag נקודה יפה
ציטוט:
ועוד משהו - "מסווג עם גישה להרבה מידע?" תתבגר.
|
בהחלט צעירות, אבל זה עובר
בתור אחד שנחשף בשירות שלו לדברים מסווגים ושו"סיים, אני יכלו להגיד לך דבר אחד-זה צעירות שעוברת עם הפז"ם
בהתחלה אתה מתלהב שאומרים לך דברים כמו "אל תגיד לאף אחד איפה אתה משרת", "אל תגיד את השםש ל היחידה", "אסור לספר על מה ראית". זה מלהיב, זה יפה...
אבל תאמין לי, שברגע שאתה נחשף לדברים כאלו ביום יום זה כבר לא מלהיב, ותפקיד מסווג לא מבטיח שירות מהנה בכלל, מנסיון אישי...
זה עובר מהר מאוד הקטע של ההתלהבות מדברים סודיים, ואני במודיעין אז אני יודע על מה אני מדבר. אתה כל יום נמצא בזה אז אתה כבר לא מתלהב, וסמוך עליי, קח טיפ לצבא-לא כל מה שנוצץ הוא זהב
למה הכוונה?
דברים סודיים שבהתחלה נראים לך מדהימים, ונראה לך שכל הזמן רק מלקקים דבש בתפקידים האלו...
ברגע שאתה נכנס לזה ומגיע לזה אתה אומר לעצמך "זה מה שהתלהבתי ממנו? מה הקטע? זה סודי זה?"
בסופו של דבר כולם טוחנים, גם הכי סודיים וגם הכי שו"סיים, אז עצה שלי-אל תיתן לדברים האלו לסנוור אותך...
אפשר להגיע לדברים טובים בגיוס כל"צ, ואני עצמי הייתי בגיוס הזה והגעתי למקום ותפקיד נחמד בזכות נתונים טובים (קב"א 54, דפ"ר 80).
אבל בתכלס זה הגיוס הכי נחות בצבא, של התפקידים הכי פחות מבוקשים שלא מצריכים איתור מוקדם, וגיוס של אנשים שלא מצאו להם שום דבר אחר במהלך תקופתם מלש"בים...
וזה טעות באתר של צה"ל-למה שבת תצטרך מיון ובן לא? אל תאמין לכל מה שכתוב, תחשוב בהגיון...