לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-11-2006, 16:20
  E1tan E1tan אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.04.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי liricaliving שמתחילה ב "אימון גופני מקיף (כוח)?"

טוב תראה בעקרון יש את האתר הזה http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-1917,00.htmlלמרות שיש הרבה תרגילים עם משקולות אבל יש דברים מסויימים שיותר קל לעבוד עם מאשר בלי וגם יותר בריא.
תראה לגב זה בעייתי טיפה אבל אתה יכול לשכב עם הבטן ידיים מתחת לסנטר ולהתחיל לעלות עד איפה שאתה יכול להישאר שמה 2 - 3 שניות ולרדת ככה בסטים של 10 - 12 חזרות עובד על איזור הגב התחתון
גב עליון בלי משקולות או מכשירים זה רק מתח...
בטן תנסה לגוון ולהרים רגליים הרבה יותר מ90 מעלות...
ידיים תאכלס רק יד אחורית עובדת די קשה יד קידמת צריך משקולות (רוב הפעמים שהבייספס עובדים זה נלווה ולא ממש השריר מתאמץ)
טרייספס (יד אחורית) כפיפות מרפקים אבל אנלא זוכר אם ידיים פתוחות רחב או לא תבדוק בעצמך.
כתפיים קח פחיות שימורים או בקבוק מים מלא וידיים לצדדים טיפה יותר גבוה מגובה הכתפיים תעבוד לאט על מנת שתרגיש את השריר בכלל בכללי ממולץ לעבוד לאט
אותו דבר עם הבקבוקי מים רק בישיבה והידיים עולות למעלה צמוד לגוף כאילו מהכפתיים אל מעל הראש לא כמו בתרגיל הקודם שהידיים עלו מהמותניים לגובה הכתפיים אבל הידיים פרוסות לצדדים.

אל תראה את זה בגדר המלצה או שאני מבין משו זה מה שאני יודע אם אתה רוצה תעשה אם לא אז לא אני לא מומחה או משו כזה

אה סטים של עד 10 - 12 חזרות זה יותר כוח פחות סיבולת וכמובן עושים אותם גם יותר לאט
סטים של 20 + חזרות בקצב מהיר כבר הופך לסיבולת שריר...

בהצלחה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-11-2006, 16:26
  dj_123 dj_123 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.09.06
כנס ...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי liricaliving שמתחילה ב "אימון גופני מקיף (כוח)?"

אף אחד כאן לא יכול לתת לך תשובה מתאימה .
זה נורא תלוי ברמה הפיזית שלך בגובה שלך במשק'ל בהתפתחות שלך ובצורה בה אתה מתאמן
לדוגמא יש המון סוגים של אימונים שלא כולם משתלבים אחד עם השני.
אם אתה רוצה להתנפח תצטרך לוותר על אימוני אירובי שעובדים על סיבולת לב ריאה כגון ריצה ושחיה
אם אתה רוצה כח תצטרך להתאמן בצורה שונה וכך הלאה
וללכן אני מחזק את דבריה של מנהלת הפורום.
תצטרך למצוא אדם שמבין בתחום שיתאים לך תוכנית אישית ומבוקרת בהתאם לרצונות שלך וליכולתיך הפיזיות
לדוגמא: מאמן בחדר כושר יוכל לבנות לך תוכנית מתאימה
מקווה שעזרתי

ישן 02-11-2006, 17:13
  malanada malanada אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.10.06
שלח הודעה דרך ICQ אל malanada שלח הודעה דרך MSN אל malanada
תראה...

כעיקרון אם אתה רוצה תרגילים "טבעיים" ולא משקולות אז אני אפרט לך קצת

אלה התרגילים שהכי יעזרו לך בצבא(המפורסמים שבהם):

מתח- עובד על שריר היד הקדמית (דו-ראשי), כתפיים וחזה במידה מועטה והשפעה רבה על השריר הרחב של הגב.

שכיבות סמיכה- עובד בעיקר על שרירי היד האחורית (תלת-ראשי) ושרירי החזה, כמו כן אם אתה שם את רוחב הידיים כמו רוחב הכתפיים אז התרגיל הוא מצוין גם לכתפיים בנוסף לכך שכיבות שמיכה מפעיל את שרירי הבטן באופן איזומטרי ככה שכל שרירי הבטן פועלים.

תרגילי בטן למיניהם- עובד בעיקר על שרירי הבטן העליונה וגם על השרירים הכופפים של הירך (ארמסטרינג).

מקבילים - כמו שכיבות שמיכה אם כיווץ קטן של שריר הטרפז בגב העליון.

מתח בשכיבה- אותו דבר כמו מתח רגיל אבל עם הפעלה של שרירי הרגליים.

כל מה שכתבתי לך הם תרגילים מצוינים שמשפרים כוח ומומלץ לעשות אותם בסטים .
אני אישית עושה אותם (חוץ מבטן) MAX ממה שאני יכול ואחרי נח דקה וחצי אחרי כל סט ואז עוד פעם MAX.

מקווה שעזרתי.
ישן 02-11-2006, 17:48
  משתמש זכר שקד מוסה זאדה שקד מוסה זאדה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.10.06
Follow me...

עדיף לך ללכת למורה ספורט שלך והא כבר יטפל בך.
תרגילים יש מלא
לידיים תעשה בעיקר שכיבות סמיכה \ יהלום .
ליד אחורית התרגיל הכי טוב לדעתי זה מקבילים.
לבטן התחתונה תעבוד עם בן זוג כשאתה שוכב על הגב ומחזיק לחבר שלך את הרגליים ומרים אליו את הרגליים והוא זורק לך אותם כל פעם לצד אחר ולאמצע זה לבטן התחתונה.
לגב שזה גם חשוב , שכב על הבטן ותעלה עם הראש הכי גבוה שאתה יכול כאשר הידיים שלך מתחת לסנטר וחכה למעלה שנייה או שתיים .
לרגליים - כופף ברכיים כך שתיצור תשעים מעלות בין השוק לרגל ותחכה בתור התחלה 40 שניות ולפי מידת הקושי תראה כמה לעלות..
מקווה שעזרתי לך עם כמה תרגילים :]

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:41

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר