יש מישהי בכיתה שלי שדיי נדלקתי עליה אז למרות הביישנות שייש לי עם בנות בנושאים האלה עם בנות, אחרי בצפר שאלתי אותה אם היא רוצה לצאת איתי והיא אמרה בסדר : אז עכשיו אני שמח רק האם יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות בדייט ראשון? סרט לא נראה לי רעיון טוב... עזרה תתקבל בברכה (ההגזמה בסמיילי מדגישה את זה שאני שמח)
עדכון: היום בבצפר בהפסקה היא באה אליי ואומרת לי שהיא לא יכולה לצאת איתי, אז אני שואל לא יכולה מסוג שאפשר לדחות או לא יכולה כי את לא רוצה והיא אמרה שגם וגם אז זה בוטל
ותודה בכל מקרה שעזרתם לי...
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי eranif שמתחילה ב "עדכון: היום בבצפר בהפסקה היא..."
תשאל אותה אם את הדייט היא רוצה לדחות כאילו שתצאו ביום אחר או משהו..
כאילו תשאל רגע וביום *** מתאים לך?
תראה מה היא תגיד אם היא תגיד לא אז שתחפש אותך בסיבוב..
תעדכן אותי טוף..?
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי eranif שמתחילה ב "עדכון: היום בבצפר בהפסקה היא..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי eranif
עדכון: היום בבצפר בהפסקה היא באה אליי ואומרת לי שהיא לא יכולה לצאת איתי, אז אני שואל לא יכולה מסוג שאפשר לדחות או לא יכולה כי את לא רוצה והיא אמרה שגם וגם אז זה בוטל
ותודה בכל מקרה שעזרתם לי...
eranif עזוב אותך...
יש כמה סוגים של בחורות
1. משחקות משחקי - נדמה לי, קשה להשגה
2. אחת שלא סגורה על עצמה
3. מחפשת בנרות קשר ולא מוצאת
4. עניינית
אתה נפלת על מספר 1.
רד ממנה.. ואם יש לה חברה שמוצאת חן בעינייך אני הייתי מנסה לצאת איתה ושהילדונת תקנא קצת.
ויורד ממנה