09-01-2006, 22:46
|
|
|
חבר מתאריך: 11.12.05
|
|
הרומן שלי עם נוקיה
טוב, כמו כל סיפור אהבה, גם הסיפור הזה סובב סביב בחורה (המשפט מוכר לכם?)
אהה, בעצם לא בחורה, חברה(ולא במובן של חברה,לא משנה...)
נוקיה... אההההההה, המילה הזאת כבר גורמת לי להרגיש את הדופק של הזמן, את המהירות של סיבוב כדור הארץ סביב עצמו, את הטכנולוגיה מתפתחת מנבט לג'ונגל.
ולג'ונגל הזה יש מלכה אחת... נוקיה(זה יער של נקבות, אין אריה)
אני, פעם מזמן,(לפני בערך שלוש שנים), שנאתי את מלכת הכיתה, נוקיה נתפסה בעייני כחברה שלא משקיע במכשיריה אפילו נייר טואלט... לשמחתי טעיתי, ובגדול!! התודעתי לממשק של נוקיה, ואני זוכר את עצמי חושב, "וואלה, ממשק כל-כך פשוט, זה לא הולך בקלות!!".
הבנתי פתאום שהבעיה לא במכשירים של נוקיה, אלא בחברות המשווקות את המכשירים, ששמחו להביא לנו מכשירים שעזבו את פס הייצור שנתיים קודם לכן.
בכל מקרה, כשגיליתי את ה-6230, הייתי בטוח שאני מאוהב, מכשיר בגודל מינאטורי, עם תכונות של מעבורת חלל.
קניתי אותו, וידעתי, נוקיה היא המלכה!! חיי סבבו סביב המכשיר, נתתי לו לנהל את חיי עד ש...
לפני חודש השגתי את ה-6230I ,אל תישאלו איך!! (רק בואו נגיד שה6230 נהפך דומה פלאים ל6230I כשמחליפים לו פאנל, אין הבדל משמעותי שיכולים לשים לב בחנות בלי להדליק אותו ,אבל אני לא רוצה להפליל את עצמי אז אני לא אוסיף עוד) אמרתי אז לעצמי "וואו", המלכה הכניסה לתוך אותה קופסה, תוספת של 40 פולי ומגה פיקסל שלם, ועוד תוספות...
היום(9.1.06) קיבלתי את ה-6680,ונפרדתי בצער מה-6230I , אני לא מתחרט בכלל, החלום שלי היה שיהיה לי מכשיר עם סימביאן והגודל לא ממש משנה לי (דרך אגב, הוא לא באמת כל-כך גדול, הוא גדול מה-6230 וה-6230I רק בכמה מילימטרים לאורך ולגובה)
לא אפרט כאן את תכונותיו, כי הוא כבר חוגג כמה חודשים טובים בשוק הישראלי והעולמי!
הממשק הפשוט של S40 פשוט כובש לבבות, וה-SYMBIAN המתקדמת היא פשוט ללא גבולות(כמעט).
אז נשאר לי רק להגיד...
"תחי יצרנית-הסלולר-הטובה-בעולם לעולם ועד"(למי שלא הבין, במקום "יחי מורנו ורבנו... לעולם ועד"
"תחי המלכה הממשיכה(ביייצור הסלולרים הטובים ביותר)" (למי שלי הבין, במקום"יחי המלך המשיח")
|