07-09-2006, 22:44
|
|
|
|
חבר מתאריך: 14.04.06
|
|
פתיחת דיון:האם העולם מתקרב למלחמה בקנה מידה עולמי?
לפני פתיחת הדיון חשוב לי להבהיר מספר פרטים:
1.חשוב שהוא יהיה עניני,ובוגר{אין מקום להודעות בסגנון:"לישראל יש 1000פצצות מימן מי שיתחיל איתנו יקבל על הראש"}
2.נא לא לערב ענינים פוליטים{למרות שיש להם חלק בלתי נמנע,אז לפחות נסה לשלב בהתאם}.
3.נא לשמור על שפה נהותה-אין צורך בחילוקי דעות שיתפתחו לאלימות מילולית.
4.אני מקווה שיהיה שיתוף פעולה מצד ההנהלה לדיון הזה,ושהוא יהיה תחת פיקוח.
ועכשיו לדיון:
ככל שחולפות השעות,מסתמנת לכולם תמונת מאזן הכוחות העולמית,היום בשנות ה2000 יותר מתמיד רואים בבירור מוחלט את המזרח נגד המערב...
מעולם זה לא היה מובהק יותר מאשר היום.
מצד אחד,יש את מדינות המזרח,שמרכיבות את האיום ממזרח,המדינות הבולטות הן:רוסיה,סין,דרום קוריאה,איראן ומנגד מדינות המערב אשר בראשן:ארה"ב,ברית נאט"ו,בריטניה,צרפת,גרמניה,רוב אירופה למעשה אפשר להכניס גם את ישראל כמובן,אוסטרליה,קנדה,ושאר מדינות.
העולם ללא ספק יושב על חבית נפץ ענקית עם טיימר מכוון לאחור,והספרות מתקתקות,מה שקרה לנו בלבנון זה רק דוגמית למה שעתיד לקרות.
ארגוני טרור בכל רחבי העולם,נהנים מתמיכה גורפת של 2מהמעצמות החזקות ביותר-סין ורוסיה,לדוגמא הרקטות לטווח קצר שנורו לישראל-מרביתן מתוצרת סין,כנ"ל הטילים המתקדמים שפגען בטנקים שלנו שמתוצרת רוסיה,ואיך לא הטיל שכמעט הטביעה את ספינת הדגל של חיל הים אח"י חנית-גם הוא תוצרת סין.
לסין ולרוסיה ללא צל של ספק יש אינטרס מוצהר להכניע את ארה"ב בכל דרך אפשרית,והן משתמשות בארגוני טרור,ומדינות אנטי מערביות בתור כלי שרת.
אז עכשיו נעבור לשאלות הקשות:
1.האם ניתן למנוע מלחמת עולם שלישית-כי איך שהמצב נראה,היא תתרכש בשנים הבאות.
2.לאיזה גוש{מזרח\מערב}ישנם את הסיכויים הטובים יותר לנצח במלחמה,במידה והיא תפרוץ?
3.האם שימוש בנשק גרעיני במלחמה יביא לסופו של העולם?או שקיימת מדינות בעולם שיכולות לשרוד את הפצצות{נניח במקלטים תת קרקעים}
*ועכשיו כמה דברים מענינים לא פחות-אשר אינן הוכחו מדעית,נוסטרודמוס ניבא כבר לפני אלפי שנים את אסון התאומים לאחר חלוף העידן{כלומר לאחר המילניום}הוא גם חזה מלחמה נוראית בכל העולם מספר שנים לאחר נפול התאומים{כלומר למה שעתיד לקרות לנו עכשיו}.
*בילי מאייר,האיש שניבא כבר בשנות ה70 על אסונות שקרו ניבא גם כי ב2006 ישראל תכנס למלחמה בצפון,ושב2008 נכנס למלחמה עם סין
***כמובן שאין להתבסס על מה שאומרים כאל מובן מאליו,אך עדיין מסקרן לדעת איך הם הצליחו לנבאות אירועים עשרות שנים לפני-אך זהו לא עיקר הדיון,ואני מעדיך שנמתקד בעיקרו,מקווה שיתפתח דיון טוב,ועמוק,בברכהBlueHawk***
נערך לאחרונה ע"י נץ כחול בתאריך 07-09-2006 בשעה 22:51.
|