07-09-2006, 02:16
|
|
|
חבר מתאריך: 28.01.06
|
|
שאלה בנוגע למנילה, שאלה בנוגע לגיבוש עוקץ\לוטר, ושאלה בנוגע לכושר גופני.
אני בעל פרופיל 82 זה להתחלה, אז לפני כשלושה חודשים בערך (אני חושב) קיבלתי מנילה קרבית.. בחרתי מה שבחרתי.. בסימון לדובדבן\צנחנים בחרתי 4..
אני מאוד מתחרט על כך.. כי לא שלחו לי גיבוש.. ועכשיו אני כן רוצה לעשות את הגיבוש לזה.. יש אפשרות לערער? יש משהו לעשות בנידון ?הייתי אמור להתגייס 19 בנובמבר אבל דחיתי בגלל לימודים לפני חודשיים שלחתי את הבקשה והיא התקבלה תוך שבועיים בערך, אגב דחו לי למרץ 2007 אם זה חשוב.
שאלה שניה שלי.. במנילה בחרתי לשרת בתפקיד קרבי - 5 ובחרתי באפשרות להתגייס לחטיבה 900 ברמה הכי גבוהה - 5
וכל שאר החטיבות ברמות ממש נמוכות בשביל להקטין את הסיכוייים להכנס לשם.. בחרתי בחטיבה 900 כי אני רוצה לצאת לגיבוש עוקץ\לוט"ר.. השאלה שלי ששמעתי מכמה אנשים שלא בטוח שיש גיוס ללוט"ר במרץ.. איך אני יכול לבדוק את זה? כי ממש לא בא לי להתגייס סתם לחטיבה.
שאלה שלישית... אני חצי שנה בערך לפני גיוס כמו שאתם יודעים ואני בעל כושר גופני טבעי בכלל לא רע.. בעיה שאני מעשן 2 קופסאות סיגריות ביום במשך חצי שנה או משהו כזה.. פוגע בי המון.. הכושר שלי ירד בצורה משמעותית.. אני עושה לדוגמא ריצת 2000 - 12 דקות או משהו כזה שזה ממש גרוע.. כפיפות בטן משהו כמו 40 מלאים בלחץ, ושכיבות סמיכה משהו כמו 20 בלחץ..
איך אני משפר את השיאים שלי? הרי אני רוצה לעשות את אחד הגיבושים ואני יודע שדרושים נתונים הרבה יותר גבוהים.. אם יש לכם טיפים בשבילי איך במהלך החצי שנה הזאת אני משפר את הכושר הגופני ..אשמח אם תתנו לי אפילו תוכנית מפורטת כמה פעמים לרוץ, לאיזה מרחק, באיזה קצב? הכל ממש חשוב לי..( לא לשכוח שאני במצב גרוע עכשיו ) כנ"ל איך אני יכול לשפר את היכולת שלי לעשות מרפקים ובטן ?
|