במועדונים- כשכולם מרוקנים וודקה רד-בול או כל מיני צירופים ורק אני עם בקבוק מים מינרלים.
מכיר... חח ואפשר לבקש כוס כל שהיא ולשים בא את המים ואז חושבים שזה איזה וודקה חח
בפאבים- כשכולם מזמינים בירות עם שמות ארוכים ואני "חוגג" עם ספרייט...
אני גם משקאות מוגזים כמו ספרייט או קולה לא שותה, רק מים ומיצים טיביעים.
כבר קרה לי מקרה אחד לא הכי נעים, כשהגעתי לפאב עם חברים, הם הזמינו את המשקאות שלהם ואני הזמנתי ספרייט.
אחרי דקה המלצרית חוזרת ואומרת שאין ספרייט, אז ביקשתי מיץ תפוזים. אחרי דקה היא חזרה ואמרה שגם זה נגמר, עכשיו ביקשתי מיץ תפוחים. אחרי דקה, ניחשתם נכון- גם זה נגמר.
שאלתי מה יש, והתברר שהמשקה הלא אלכוהולי היחיד שיש להם הוא דיאט קולה ובזה אני לא נוגע (יש בזה קפאין, שזה חרא למי שסובל כמוני ממיגרנות).
בשורה התחתונה, בסוף לא הזמנתי כלום. בשלב מסויים המלצרית הגיעה ואמרה לי שאני חייב להזמין משהו כי יש חובת הזמנה לכל לקוח, התחלתי לצעוק עליה שהזמנתי שלושה דברים ואת שלושתם אין, שיבוא בעל המקום ויגיד לי מול כולם לצאת מהמקום.
רק מהצעקות עליה לא ראינו אותה עד שהחברים שלי ביקשו חשבון.
גם לי קרה מיקרה דומה, אבל אצלי הברמנית לחשה לי בשקט בשקט שזה לא יפה להתיישב לייד הבר ולא להזמין משהו, אז עניתי לה שמביין 2 החברים שיושבים מצידי אני הנהג, אבל המפגרת המשיכה לעשות לי "עיניים" ופרצופים בכל משך הזמן שהיינו שם, ולא "עיניים" מהסוג החביב :}
אגב, זאת היתה הפעם האחרונה שלי באותו מקום (מקום ידוע ומוכר בעמק האלכוהול ליד צומת קרית אתא).