29-08-2006, 14:14
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.08.04
|
|
איך מודדים הצלחה בתנאי אי-שימוש?
ההערות של שניכם נכונות. אם לא הייתה התקפה הרי שלא ניתן לקבוע שהמערכת הצליחה. השימוש נחשב למוצלח - בעיני מפעילי המערכת - שכן היא לא סבלה, כנראה, מהרבה קריאות שגויות חיוביות, קרי התריאה על התקפה כשכזו לא התרחשה - בעיה כרונית של מערכות גו"ז. ייתכן וזה מעיד על כך שהיא גם לא הייתה מתריעה על התקפת אמת... אבל, ההתרשמות מהמערכת, בהשוואה למערכות גו"ז אחרות, הייתה חיובית. הדבר חייב, אבל, הסתמכות לא מעטה, על תחזוקה שוטפת על-ידי קבלנים אזרחיים.
בנוגע ללוחות הזמנים שציינתי, הרי שזה לפי פרסומי הצבא האמריקאי. בנוגע לשאלתך האם על-סמך BIDS אחד יקבעו שיש מתקפה, הרי שזה לא שונה מכל אמצעי גו"ז אחר. אם הוא מספק התרעה על הימצאות חלב"ג באוויר הרי שתתקיימנה בדיקות נוספות בכדי לאמת ולאשרר את הממצאים.
ובכלל, אין הפעלה של BIDS בודד. לדוגמה, אחרי ה-11 בספטמבר נפרסו לא פחות מ-10 מערכות BIDS מסביב לפנטגון בכדי לספק כיסוי 24/7.
בנוגע לסוגי חלב"ג שהיא מסוגלת לזהות הרי שאני צריך לחפש את זה בניירות שלי, אם כי לא זכור לי שראיתי פירוט מעבר לאיזכור צפוי של אנתרקס.