30-08-2006, 15:10
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.12.04
|
|
ציטוט:
ההבדל בין 1D ל-10D הוא אכן לא גדול מבחינת הארגונומיה, הוא אדיר ! כל הטוען אחרת - כנראה שלא יודע על מה הוא מדבר, או שלקח משהו לפני זה. זה בדיוק כמו להשוות 300D ל-10D, אפילו יותר גרוע
|
לא הבנתי את הסוף... הרי, זו בדיוק ההשוואה שלנו. בין 300D ל 10D (או 350D ל 20D... אותו דבר).
ההבדל, הוא גדול (אדיר). זאת הטענה שלי, וזה גם מה שאני הבנתי שאתה אמרת במשפט שלך, אלא אם הוא נכתב בציניות.
אני מסכים עם ההודעה האחרונה שלך, ובכל זאת, פותח האשכול שואל בין 350D ל 20D.
מבלי להכנס לכל החפירות שלנו באשכול, אמרתי לו מראש שהנושא נחפר עמוקות וההמלצה שלי בשורה התחתונה היא 20D.
כן, אני מודע לחיסרון שלה (תקציב), אבל אלו הם הלבטים שלו.
מהנסיון שיש לי עם השתיים, אני מאוד לא מרוצה מהסדרה הזולה של קנון (300D, 350D) ואני מאוד מרוצה מהסדרה היקרה יותר (10D, 20D, 30D).
לכן אני ממליץ לקנות אחת מהמצלמות הללו ולא את המצלמות הזולות יותר.
ברור שתמיד נתרגל למה שנקנה... אבל אם כך, אין צורך לקנות אף פעם מצלמות יקרות. אפשר גם לקנות A620 ולהתרגל אליה (ואתה יודע מה, חלק מהמשפט הציני הזה, דווקא רציני לגמרי).
גלעד בנארי, להזכירך, הרים תערוכה שלמה בעזריאלי רק ממצלמת P&S.
And yet, אני אמליץ על המצלמות שאני מוצא אותן תמורה הולמת למחיר, גם אם הן מעט יקרות יותר (להזכירך, המחיר של ה 20D ירד מאז שה 30D נכנסה, ואני בכוונה לא מקשר ל BH להראות את ההבדלים כי מראש לא רציתי להכנס לתחום הזה. נצא מנקודת הנחה שכולם פה יודעים להכנס ל BH ולבדוק).
|