15-08-2006, 17:25
|
|
|
חבר מתאריך: 08.12.03
|
|
חיילים !!! אנא ממכם , תכתבו תחקירים !!!
עם חיילים קוראים את זה (אפילו שאחד קורא , הרי זה משובח) שהיו בפעילות בלבנון : כנראה כבר קראתם את העוגן בראש הפורום . אך אני אישית רוצה להדגיש את הנושא .
אני אישית לא יצא לי להשתתף באירועים בלבנון לצערי הרב ביותר . הרמתי טלפונים אך זה לא היה מספיק , ואחרי מקרה מצער החלטתי לעשות הכל מה שאני יכול כדי להגיע ללבנון , אך פתאום טיפשות על בדמות הפסקת האש נפלה עלינו . אני אפילו לא יכול לתאר מה עבר על החיילים בלבנון .
כתבו פה רבות על המחדלים שקיימים בצה"ל , אך חוץ מלהתייפח על דפי האינטרנט , ולהרגיש טוב עם זה , לא נעשה הרבה מעבר . אולי נעשה ופשוט אנשים לא מודעים , אך עכשיו זה לא הזמן לטיפטוף של תחקירים והתמודדות מפגרת איתם .
אני רוצה לדעת למה בן עירי , בחור נהדר ומקסים שוכב עכשיו בבית קברות , בגלל טעות מפגרת לגמרי . אני רוצה לדעת למה בחור מעבודה שוכב בבית החולים פצוע קשה , כי לא יכלו לחלץ את הדיניין שלו במשך יומיים !!!!!!! אנחנו רוצים לדעת למה מתו עשרות אחים שלנו בטעויות מטורפות !
טענתי רבות בפורום שצה"ל לא מוכן ללחימה אמיתית - ולא לחילופי אש שאפשר למצוא יותר גרועים בשכונות מצוקה של ניו יורק , ועבודה חצי משטרתית שנעשתה בשטחים . אבל עכשיו צריך לדחוף את הנושא הזה בכוח . כל חייל יכול לכתוב ולהגיש את התחקיר מצידו .
יתרה מזאת , אני חושב שצריך לשלוח את החוויות שלכם לעיתונות . הגרנלים ופוליטיקאים כבר התחילו להפיל אשמות . אסור שהם ישארו בתפקיד !! כולם חייבים לדעת איך זה היה באמת , ואם החברה למעלה ישארו בסוף בתפקיד , שיוכלו לפחות הרבה הרבה מאוד חרא .
|