לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-08-2006, 18:12
  Red_Hot_Chili_Pepper Red_Hot_Chili_Pepper אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.07.06
חברה נואש לעצות וקצת תמיכה ועזרה בקשר לגיוס לקרבי....

תיראו אני לא ממש המון זמן פה אבל ראיתי שיש כאן חברה רציניים ועם ראש טוב

אני תאמת יגיד לכם עליתי לארץ לפני 6 שנים והחלום שלי תמיד הייה למות בעד ארצנו ובאמת אני מתכוון לזה ומוכן לעשות הכל למען המדינה אבל אחרי המלחמה שהייתה עכשיו עם לבנון יירד לי המוןןןןןן חשק ומוטביציה ורעל להתגייס ליחידות מובחרות ובכלל לקרבי ולצה"ל.
ופשוט אני מתחיל ליראות את עצמי עומד לפני קניית כרטיס טיסה לארצות הברית וחוזר חזרה לאן שבאתי ממנו ופשוט לברוח מהחרא שהולך כאן

עכשיו שלא תבינו אותי לא נכון זה לא שאני מפחד מקרבי או ממפחד למות אני מוכן עכשיו ברגע זה לקחת נשק ולהיכנס לאן שיגידו לי ולמות בעד סיבה טובה!!!! ולא למען כיסא של אחד השרים החארות או בשביל הכבוד שלהם או איך יסתכלו עליהים אחרי זה בעולם ובגלל שהם לא רוצים להרוג "חפים מפשע"
אז הם מעדיפים לשלוח כח של חיל רגלי למקום במקום לכתוש מהאוויר ועדיף חיי חיילי צה"ל מאשר פאקין "חפים מפשע" שלהם אני לא יודע פשוט מה לעשות אני עומד בסיטואציה ממש קשה בימים אלו האם בכלל עליי להתגייס לצה"ל אני פשוט אוכל את עצמי אחרי כל מה שראיתי שהלך ואיזה תקלו חמורות ואיזה המוןןןן דברים שאתם לא יודעים שדוד שלי שהוא קצין בכיר בפיקוד צפון וסיפר לי על עוד המון דברים חמורים שקרו שמה והמון יש המון סיפורים כאלה שממש זוועה לשמוע אותם

בקיצור למסקנה אני רואה שדם חיילנו ניהיה הפקר בשביל כבוד השרים והממשלה בכנסת

תודה רבה למי שייכעס עליי ויתחיל להגיד לי ימשתמט וכ"ו

אני רק רוצה עצות ועזרה על העניין הזה וליראות מה אתם חושבים...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-08-2006, 19:51

בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Red_Hot_Chili_Pepper שמתחילה ב "חברה נואש לעצות וקצת תמיכה ועזרה בקשר לגיוס לקרבי...."

את מי אחי?

וסתם חברה תודה רבה רבה אני פשוט הוצאתי כאן מה שיש לי בלב זה ממש כואב לי היחס החרא שניתן ללוחמים שלנו ולכל מה שקרא כאן חברים שלי נהרגו במלחמה הזאתי ואני אומר לכם הם נהרגו רק בשביל כבוד של כמה שרים והראש ממשלה הזה!!

קיצר אתם לא יודעים את כל הסיפורים האמייתים חברה תחשבו טוב טוב לפני שאתם מתגייסים

שלא תבינו לא נכון חס וחלילה אני לא מנסה לסחוב אף אחד איתי!!!! מי שעוד נישאר בו רעל מעולה חברה כל הכבוד לכם

ישן 21-08-2006, 20:08
  :))) :))) אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.08.06
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Red_Hot_Chili_Pepper שמתחילה ב "את מי אחי? וסתם חברה תודה..."

איך אפשר לקשר מוות של חייל קרבי לתדמית של השרים או ראש הממשלה????
צר לי להגיד לך אבל עיניי מה שאמרת זה די קישקוש...אף חייל לא מת פה בישביל כיסא של אף שר בממשלה...כל החיילים שנהרגו נהרגו בישביל החברים שלהם....ובישביל המדינה שלהם בכללי...כי עצם זה שהם נכנסו לקרב והסכימו לקחת חלק במלחמה המאוד מסוכנת הזאת זה מראה על הערכים שלהם כלפי המדינה....
היחס של המדינה כלפי הלוחמים הוא יחס חם..יחס מעולה....ובכוונה אמרתי מדינה..כי מדינה זה כולל את הממשלה ואת כל השאר....

המלחמה הזאת רק העלתה לי את הרצון..או תקרא לזה רעל...להתגייס לצה"ל ולעשות גם את מה שאני יכול בישביל המדינה...

חבל שככה המוטיבציה שלך יורדת בגלל דברים כאלה שרק אמורים לחזק אותך ולגבש את כל החיילים והמלשבים ולהתגייס כולם לקרבי( כל מי שיכול ומי שלא יש עוד הרבה מאוד דברים שאפשר לעשות בצבא שתורמים במידה לא פחות מקרבי) ולתת את כל מה שרק אפשר בישביל המדינה...

כי אין לנו ארץ אחרת...

מצטער אם ההודעה נראית קצת קטנונית....
ישן 21-08-2006, 23:49

בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי yamason שמתחילה ב "בחיים אבל בחיים אל תגיד שחיילים נהרגו בשביל שרים ."

אח שלי אני מאוד מצטער עם פגעתי או משהו לא התכוונתי

הכוונה שלי הייתה יותר יענו תיראה המלחמה הזאתי מי שנלחם בה יודע טוב מאוד לא אני אבל בני דודים שלי שלוחמים יודעים טוב מאוד שסתם הייה פוללל פאשלות וקטעים מסריחים כלפי החיילים הלוחמים!!

ושתאכלס אחי השרים משחקים בחיילים..

עכשיו שתבינו אותי אני עדיין מעוניין בשירות קרבי ואמשיך את הדרך ואלך ליום סיירות ואנסה להגיע למטרה שלי שזה שלדג או מטכ"ל
לאחר שסיימתי גיבוש שייטת אבל לא עברתי

בקיצור מה שאני באתי רק להגיד שהתחלתי לחשוב על כל העניין הזה לאחר המון סיפורים שדודים שלי שנלחמו שמה סיפרו לי והמון כתבות שקראתי שפשוט אכלו לי את הלב
ושהחזירו שטחים ואדמות שחיילים שלנו מתו על הגנתם מפני מחבלים ואנחנו בהסכם אחד קטן וחתימה על דף החזרנו הכל כאילו לא הייה ולא ניברה זה מה שאוכל לי את הלב!!

ישן 21-08-2006, 20:10
צלמית המשתמש של +amit+
  +amit+ +amit+ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.08.06
תקשיב..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Red_Hot_Chili_Pepper שמתחילה ב "חברה נואש לעצות וקצת תמיכה ועזרה בקשר לגיוס לקרבי...."

אתה חושב באמת שאחד מהאנשים בארץ אהב את מה שהוא ראה במלחמה?!
אפילו לא אחד היה שלם עם כל המהלכים אם זה מהלכים צבאיים או מהלכים מדיניים.
אבל זה הדבר החשוב פה.. שגם אם אתה לא אוהב את מה שהמדינה שלך עושה לפעמים צריך לעשות את זה בכדי להישאר חזקים ולהראות את הכוח המנטלי והצבאי של המדינה הזו, כי אנחנו מדינה יהודית אחת בעולם! כי אנחנו מדינה יהודית אחת בעולם שמוקפת ב7 מדינות ערביות שרק מחכות להזדמנות הנכונה ולאפשרות הטובה כדי להשמיד אותך.
בקיצור אח שלי מה שאני בא להגיד זה שלפעמים לא אוהבים ושלמים עם הכל , אבל אתה יודע מה התשובה שלי לאנשים כמוך?!.. אתם חושבים שלא היה טוב? אתם חושבים שאתם יכולים יותר טוב בדרך אחרת?.. אין בעיה, אז תנסו להגיע כמה שיותר גבוה ושיהיה לכם כמה שיותר כוח השפעה ככה שבפעם הבאה יהיה לך חלק בלקיחת ההחלטות האלה. אבל בשביל להגיע למצב כזה צריך לתרום למדינה הרבה וחלק מזה זה גם לשרת שרות קרבי גם אם אתה לא אוהב את מה שקורה למעלה.

בכל מקרה בהצלחה.
ישן 21-08-2006, 23:34

ומה שאוכל אותי הכי הרבה שחברים טובים של אבא שלי ועוד המון יהודים בעולם מתו ע לדוגמא אני רק ייתן המון אדמות שהיו שלנו והחזרנו לערבים אז ייצא מכאן שדמם של חיילנו הלך לחינם על אדמה שחזרה במיילא לערבים באיזה הסכם שלום טיפשי
ולמשל עכשיו מדברים על החזרת רמת הגולן לסוריה

אלו רק דומגאות מהרבות שקיימות שכולם כאן מכירים בוודאי
שלא נדבר על זה שאתה מסיים ירות כלוחם המדינה לא מסתכלת עלייך אפילו את זה אני מוכן לסבול אבל שאדמה שאני מתכוון להלחם ומוכן למות בעדה יוחזר מחורתיים חזרה כאילו אף אחד לא מת או נלחם עלייה זה ממש משמ הורג את המוטביציה והרעל לשרת בצה"ל

פשוט הממשלה וצמרת צה"ל אכזבה אותי בגדול המלחמה הזאתי

ישן 22-08-2006, 01:26
  Bimler Bimler אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.06
תראה,

ההתנהלות של הממשלה בעקבות הלחימה בצפון בהחלט מעוררת תמיהות רבות, ובואו לא ניתמם- נעשו שיקולים מבצעיים מכורח מציאות פוליטית. אך אל לנו לשכוח, שתפקיד הצבא הוא לא רק להגן על אזרחי מדינת ישראל, אלא גם ליישם מדיניות של הדרג המדיני. לא ניתן לעשות דבר, אם לעיתים הדרג המדיני לא מתפקד כהלכה.

הבריחה היא הפתרון הקל-מאז ומעולם הייתה הפיתרון הקל ביותר. זה נראה די מפתה, על פניו, לקנות כרטיס טיסה למדינה זרה, ולהתחיל לבנות חיים חדשים, ללא כל הלחץ ומזג האוויר הנורא במדינה הזאת, אך עם זאת, פעולה שכזאת פירושה כניעה, וויתור על הזהות הלאומית שלך.

אם היית "מורעל" פעם, כזה גם תישאר. גם אם תעזוב, קשה לי להניח שאתה תרגיש שלם עם עצמך במבחן הזמן. מה שאתה כן יכול לעשות, הוא פשוט לא לאבד את העשתונות, להיות מלא בתקווה, ולהתחיל ולשנות את המערכת מלמטה. אחד הדברים החסרים לנו כיום, הוא אותה הרוח הציונית, ההתיישבותית של פעם, שכמעט ונמוגה מן העולם.

יישר כוח,
אל תאבד את האהבה למדינת ישראל, לעולם. למרות כל מה שיאמרו לך, יש לנו ארץ נהדרת. ולא רק בגלל נינט
ישן 22-08-2006, 01:27
  RX7 RX7 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.07.06

תשמע קודם כל אני מבין אותך חבר
ואני בטוח שהעמדה שלך נוגעת גם לאחרים אבל כך הדבר מתקיים ואתה או אני לא יכולים לשנותם
וכך זה ימשיך להתקיים
יוריד לך מהרעל לשרת או לא יוריד זה ענין של האם אתה מוכן לתת מעצמך באמת למדינה הזו
זו המציאות נכון לא זוכרים כל שם שנופל במלחמה ונכון זה מבאס כשחושבים על זה אבל הגדולה היא לחשוב על הצד החיובי של כן ללכת לקרבי ולהגן על מדינתך
אתה תמצא אלף ואחת סיבות למה לא, ותתן לי סיבה אחת למה כן ללכת
תשמע ענין שלך החלטה שלך חבר בסופו של דבר יבואו אנשים עם מוטיבציה אמיתית לשרת בקרבי,
לפניך או אחריך

ישן 22-08-2006, 09:16

תודה רבה לכל העוזרים באמת שאני חולה על המדינה הזאתי אתם לא הבנתם אותי כנראה רק רציתי לקבל עוד דעות ולראות שאני לא היחיד שחושב כך סבבה קיבלתי אחים שלי
חוץ מיזה צדקת עם הייתי בורח לחו"ל לא הייתי שלם עם לעולם החלום שלי זה לשרת את המדינה ולא משנה באיזה מצב כי אני חולההה על האדמה הזאתי@!!!

ב"ה אני עוד יישב עם עצמי ועם חברים והורים ונגיע להחלטה הנכונה תודה רבה לתמיכה ולעזרה שנתתם לי תודה.

ישן 22-08-2006, 09:47
צלמית המשתמש של Bstar
  Bstar Bstar אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.06.06

מה אתם לא שמים לב מי יש לכם באשכול הזה?

אמריקאי מורעל על סיירות שמוכן למות בשביל הארץ , ואחרי שהוא רואה שהוא לא "ימות" בשביל הארץ , אלא בשביל הפוליטיקה וכסאות השרים , אז הוא מרגיש את בדיוק מה שאני הרגשתי ...אי רצון לשרת בצבא הזה .

ואל תגידו לי שהוא לא צודק - כי הוא כן , ומי שחולק על זה הוא פשוט בן אדם שרוט שלא רואה את האמת בעיניים , או שיש לו יותר מידי מורל .
אתם לא שמים לב ? שליחת כח רגלי כאשר המלחמה הייתה אמורה להיות מנוהלת מהאויר ? זה בולשיט, וחלוץ יודע שהוא טעה , ושקדי יודע שטעו , ואולמרט יודע שטעו (ובכלל מה הוא עושה בראש המדינה - תחשבו שהוא היה בסה"כ ראש עיריית ירושלים - שנתפס על הרבה שחיתויות גם שמה . פשוט שהוא נכנס לכנסת הוא ידע את הנוסחא ... לקק את התחת , ותקבל את הכסא שהתחת הזה ישב עליו..)

ואני דוגמא מספיק טובה , עברתי גיבוש , ולא רציתי ללכת ליחידה שהתקבלתי אליה רק בגלל הדברים האלו ....כי יש לנו סליחה על הביטוי ...חרא של הנהגה עליונה ...
וא םאני מתגייס לאין שאני מתגייס...זה רק כי אין לי לשום מקום אחר להתגייס ...אז שכל הליצנים לא יקפצו ...כי כמוכם יש הרבה .

רד הוט צ'ילי פפר..אני מעריץ אנשים כמוך ...
ינואר 07 .

האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:19

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר