22-08-2006, 01:17
|
|
|
|
חבר מתאריך: 19.04.04
|
|
אני אמנם לא וותיק במילואים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Tal53 שמתחילה ב "מח"ט סדיר לחטיבות המילואים, האם כשלון ידוע מראש?"
ויצא לי להכיר שני מח"טים יחד עם הגדוד שלי, אך אני חייב לציין שהתרשמותי יחסית טובה.
המח"ט הראשון שלנו היה בתפקידו המקביל מפקד המא"ט בצאלים, ולכן זכינו ליחסית מספר אימונים טובים כולל תרג"ד ותרח"ט בתקופתו. מבחינת מעורבות אישית עשה שיחות גדודיות כולל בקו נצרים שעשינו.
המח"ט החדש שלנו, שרק התחיל את תפקידו איתנו, משלים כעת את תפקידו כמפקד בא"ח גבעתי (אוי לבושה ) וומג"ד רותם לשעבר, ועושה רושם מצויין. עם גיוס החירום האחרון עשה שיחה גדודית עוד בבא"פ, תוך כדי הסברים על האימונים, על המצב ועל החלטות שעשה בקשר לציוד (כולל התנצלות מסויימת), גילה מעורבות טובה במצב הימ"ח, עושה סיורי קו עם המ"פים שלנו כולל דגשים מקצועיים (גדוד שלנו תפס את הקו לפני הגדוד מ-5 שממנו נחטפו חיילים), בא לשיחה אישית+ארוחה עם המחלקה שלי (דבר מרשים בהתחשב שאיננו לוחמים). סך הכל אני מרוצה מאד מהרצון שלו, המעורבות והמקצועיות שלו. יתרון של אנשי קבע הוא דווקא ההיכרות עם המערכת וכל זרועותיה, כל עוד הם יודעים לנצל זאת לשלוט בכל הפרטים.
John Kennedy Toole
נערך לאחרונה ע"י GrimReaper בתאריך 22-08-2006 בשעה 01:22.
|