לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-08-2006, 23:18
צלמית המשתמש של MCGP
  MCGP MCGP אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.06.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי boi2man שמתחילה ב "אנשים טובים, עזרה בבקשה!"

אומרים שרוחב הפס טוב בכבלים ושזה יכול להוסיף לך עד 20% מרוחב פס של בזק (בכל מקרה עזוב שטויות)
אני אישית לא הייתי מרוצה מהשירוט שלהם - בעיות הטלפון המתנתק, איכות השידור והשלט שלא הייתי רגיל אליהם ובמיוחד האנטרנט שדי הרבה התנתק ...
אני הייתי ממליץ לך ללכת כמו שאר האנשים על כשכל האפשרויות הם מופרדות וסטנדרטיות ומנוצלות ע"י חברות נפדרדות כגון: בזק,יס, 012

בקשר לחבילת הגלישה אז לך על החבילה שמתאימה לך, אני יסביר בכללי, במה אתה צריך להתחשב...:
חבילות ה200 (לסוגיהם) : היא חבילה שנותנת לך כ20קילובייט לשניה - של הורדה והיא זו שמספקת בצורה מאוד פחוטה של המינימום לאינטרנט המהיר ולכן היא מתאימה לדרישות של גולש אחד לבית בעל תקציב נמוך ביותר. (לא נראה לי שבימינו היא קיימת ...)
חבילות ה700 (לסוגיהם) : היא חבילה שנותנת לך כ100קילובייט לשניה - של הורדה והיא זו שמספקת את חוויית הגלישה המיירבית באינטנט המהיר - לבן אדם אחד ואפילו ל2 וזאת כיוון שאין הרבה שרטים (עליהם מושטטים האתרים) באנטרנט שמסוגלים לתת קבצים להורדה מעבר למהירות הזו ולכן היא מאוד אופטימלית לגלישה באינטרנט המהיר.
חבילת ה1000 (ויותר) : היא חבילה שנותנת כ150+ קילובייט לשניה - של הורדה והיא זו שמספקת חוויית גלישה עילית ומתיחת יכולות הרשת ותעבורתה בצורה מיירבית וזאת ע"י הורדה במקביל מכמה אתרים במקביל - חבילה זו יכולים לנצל בצורה אופטימלית יחסית כ4 אנשים ולכן חבילה זו אכן מומלצת לאנשים שמתכוונים לעשות רשת בייתית (חיבור לכל הבית) ולנצל אותה במלואה (חיבור של 4 מחשבים במקביל לרשת ...)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:30

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר