היי לכולם
אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים, אבל שווה ניסיון
יש לי iPod mini של Apple- מקינטוש והוא אחד הדברים הכי גאוניים שהמציאו, אבל זו לא הבעיה..
הבעיה שלי היא שהוא אינו מזהה שירים בעברית, אזי - אני מעבירה אליו שירים בעברית והם מושמעים אבל
מופיעים כשורות ריקות . כלומר - האייפוד לא מזהה אותם .
הבנתי שישנה אפשרות להוריד פונטים בעברית (ובעוד שפות) ובצורה חוקית, אז אודה למי שיוכל לעזור ולהכווין אותי .
הפונטים קשורה למערכת ההפעלה של הנגן,לכן על מנת להוסיף תמיכה בפונטים עבריים היה צורך לעדכן את קושחת המכשיר.
ישנו עדכון קושחה לא רשמי בשם HebPod אשר מאפשר את התמיכה העברית בנגן.
עדכון הקושחה (firmware) עלול לגרום לנזק בלתי הפיך למכשיר ואינו מכוסה באחריות החברה,השימוש בעדכון הינו על אחריות המשתמש בלבד.
אני התקנתי לינוקס על האי פוד שלי (PHOTO). זאת היתה טעות ממש חמורה. אני לא כתבתי את זה בעצמי ולא ידעתי עד כמה זה יכול היה להרוס לי את האיי פוד. ממש לא כדאי להתקין את תוכנות אלא אם כן עברת על ה-SOURCE. האיי פוד שלי נהרס אבל החליפו לי אותו בחינם בחנות של APPLE. הם לא חייבים לעשות זאת. החליפו לי רק בגלל שנתקלתי במישהו נחמד שהאמין שהכוונות שלי (התקנת עברית) היו טובות. רק מחצית מהאנשים שמנסים להתקין לינוקס מצליחים לעשות זאת בלי להרוס את האיי פוד. "הגאונים" בחנות של APPLE לא תמיד מבינים בנושא ויכולים להטעות. כן חשוב להזכיר שאם יש לך מקינטוש, אז יש יותר אפשרויות לסדר את האיי פוד חוץ מהחלפת חומרה.