לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-08-2006, 14:40
  fhever fhever אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.08.04
שלח הודעה דרך ICQ אל fhever
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי venus16 שמתחילה ב "וגם לא הבנתי מה זה ה-static..."

"static ip adress" זה הגדרת IP ידנית הכוונה שהיה למחשב IP קבוע .
הסיסמא והשם משתמש שהם ברירת המחדל של הרואטר הם : blank

בכללי כדי לפתוח את הפורטים בנתב של האימיול : הולכים לתוכנה שלך אימיול שם מסתכלים בהגדרות שלו איזה פורטים ( UDP , TCP ) האימיול שלך משתמש , ואז לאחר שאת יודעת כבר את הפורטים לפתוח את ניגשת לתוך הממשק של הנתב ( אפשר לראות בדיוק איך בלינק שהבאת בעצמך ) ושם את ניגשת לפתוח את הפורטים האלה לפי ההוראות , ושם צריך להזין גם כתובת IP של המחשב ( הוא רוצה קבועה לא משתנה ) כדי שהוא ידע לאיזה תחנה לשייך את הפורטים הפתוחים ... והכי טוב שתסכלי בקישור שצירפת מקודם ותעקבי אחריו צעד אחרי צעד .

ובקר לפירול הפנימי של ה-XP מבטלים אותו כך : הולכים ללוח הבקרה ושם מחפשים את האיקון של חומת האש של וינדוס , ואז נכנסים אליו ושם בוחרים בלא פעיל וזהו ביטלנו .

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-08-2006, 15:14
  fhever fhever אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.08.04
שלח הודעה דרך ICQ אל fhever
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי venus16 שמתחילה ב "ממ הלכתי לקונטרול פאנל ואני..."

כן תעקבי אחרי ההוראות של הנתב הדומה לך ( גמלי יש נתב כזה ) ובקשר לאיפי צריך לרשום שם IP קבוע של המחשב , אפשרות לקבוע IP קבוע במחשב אבל נראה לי שזה יעשה בעיות עם הנתב ..
בקשר להסבר שם - זהו ההסבר היחיד שיש והוא לא אמור לעשות בעיות במקרה הכי אבל הכי גרוע את יכולה לפרמט את הנתב ולהגדירו מחדש.
עכשיו בנוגע לכתובת IP הידנית ראיתי שדיברו על זה פה בעבר ואפשר לרשום שם טווח של ה-IP ( הכוונה שהפתיחת פורטים תהיה עבור כל המחשבים בטווח המוכנס ) אם אני ימצא אני ירשום כאן מה לרשום שם .

ונראה לי שנכנסת ללוח הבקרה בתצוגות קטגורויות , תעברי למצב קלאסי , ואם את עדיין לא מוצאת FIREWELL זה כנראה כי אין לך ( בטח לא התקנת את החבילת שירות SP של הוינדוס ) .

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:02

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר