ביטול פיירוול\פתיחת פורטים לEMULE בנתב SpeedTouch 570
שלום,
הסתכלתי במדריכים שלכם, ובאתר באנגלית שמביא הסבר לכל הנתבים..אבל עדיין לא הבנתי איך לפתוח את הפורטים לאי-מיול. מישהו פה יכול בבקשה לעזור לי??? אני כבר מיואשת מזה \\\:
חוץ מזה אני גם צריכה לבטל פיירוול באקס-פי? איך אני עושה את זה???
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי venus16 שמתחילה ב "וגם לא הבנתי מה זה ה-static..."
"static ip adress" זה הגדרת IP ידנית הכוונה שהיה למחשב IP קבוע .
הסיסמא והשם משתמש שהם ברירת המחדל של הרואטר הם : blank
בכללי כדי לפתוח את הפורטים בנתב של האימיול : הולכים לתוכנה שלך אימיול שם מסתכלים בהגדרות שלו איזה פורטים ( UDP , TCP ) האימיול שלך משתמש , ואז לאחר שאת יודעת כבר את הפורטים לפתוח את ניגשת לתוך הממשק של הנתב ( אפשר לראות בדיוק איך בלינק שהבאת בעצמך ) ושם את ניגשת לפתוח את הפורטים האלה לפי ההוראות , ושם צריך להזין גם כתובת IP של המחשב ( הוא רוצה קבועה לא משתנה ) כדי שהוא ידע לאיזה תחנה לשייך את הפורטים הפתוחים ... והכי טוב שתסכלי בקישור שצירפת מקודם ותעקבי אחריו צעד אחרי צעד .
ובקר לפירול הפנימי של ה-XP מבטלים אותו כך : הולכים ללוח הבקרה ושם מחפשים את האיקון של חומת האש של וינדוס , ואז נכנסים אליו ושם בוחרים בלא פעיל וזהו ביטלנו .
בקשר לסטטיק אי פי- ידיד שלי אמר שבישראל זאת בעיה כי זה בתשלום או משהו כזה...בטוח שההסבר ששם בסדר? הוא לא יעשה לי בעיות למחשב? וגם אצלי הראוטר הוא 570 ושם באתר יש 570 ויש
570.V משהו כזה גרסה אחרת...אבל ה-570 הרגיל ששם לא תואם את מה שהוא פותח לי(איפה שהגדרות הנתב)...ה570.ה משהו כן תואם אבל המספרים שם שונים משלי...זה אמור להיות ככה??? לא משנה שהמספרים שונים? פשוט לעקוב אחרי כל שלב וזהו?
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי venus16 שמתחילה ב "ממ הלכתי לקונטרול פאנל ואני..."
כן תעקבי אחרי ההוראות של הנתב הדומה לך ( גמלי יש נתב כזה ) ובקשר לאיפי צריך לרשום שם IP קבוע של המחשב , אפשרות לקבוע IP קבוע במחשב אבל נראה לי שזה יעשה בעיות עם הנתב ..
בקשר להסבר שם - זהו ההסבר היחיד שיש והוא לא אמור לעשות בעיות במקרה הכי אבל הכי גרוע את יכולה לפרמט את הנתב ולהגדירו מחדש.
עכשיו בנוגע לכתובת IP הידנית ראיתי שדיברו על זה פה בעבר ואפשר לרשום שם טווח של ה-IP ( הכוונה שהפתיחת פורטים תהיה עבור כל המחשבים בטווח המוכנס ) אם אני ימצא אני ירשום כאן מה לרשום שם .
ונראה לי שנכנסת ללוח הבקרה בתצוגות קטגורויות , תעברי למצב קלאסי , ואם את עדיין לא מוצאת FIREWELL זה כנראה כי אין לך ( בטח לא התקנת את החבילת שירות SP של הוינדוס ) .
זה לא שיש לי כלכך בעיה עם ה-Low id.. אבל פשוט עכשיו אחרי שרכשתי מחשב חדש כל פעם שאני יוצאת מהאימיול הרשימת שרתים נעלמת וה-wizard מופיע מחדש אז חשבתי שזה בגלל הנתב או משהו....כנראה שלא \:
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי venus16 שמתחילה ב "אוקיי אז בנתיים אני לא אגע..."
אני חושב שאפשר לרשום שם בסטטיק IP כתובת שידור לכולם תנסי לרשום שם 10.0.0.255 אבל אני לא בטוח לגבי זה , אני גם משתמש בנתב הזה ולא פתחתי את הפורטים האלו של האימיול , זה לא משנה לי כל כך שזה על LOWID , היום אני מוריד הרבה פחות ירידה של 1000% מפעם שהייתי מוריד אבל הייתי מוריד כמויות לפני חצי שנה על LOWID וזה לא שינה לי כך כך במהירות .