06-08-2006, 22:54
|
|
|
חבר מתאריך: 09.05.06
|
|
בעיקרון יותר דיברתי על העידן הסובייטי,כשיותר הקפידו על זה(2 הדודים שלי למשל נלקחו מהאונברסיטה במהלך שנת 88' ותפסו קו בקווקז במשך שנה) אבל שיהיה.
כמו שבצבא הרוסי לא חסר טעויות גם לישראלים לא, אז בבקשהץ כמו שאפשר להגיד למה הרוסים לא ניצחו את הצ'צ'נים, אני אשאל למה הישראלים לא ניצחו את הפלסטינים?, כמו שפה תוקפים את הצבא הרוסי שהוא הורג אזרחים צ'צ'נים מסכנים, כן הצבא הרוסי הורג אזרחים,ככה הצ'צ'נים מבינים מי הבוס, אני מעדיף צבא שיורה באזרחים מאשר צבא שמשתין מים רותחים כל פעם שפלסטיני נהרג, הרג אותי איך עשו פה לינץ' לחיילים ישראלים ומה הייתה התגובה? השמידו בניינים. אז סבבה חבר'ה תגידו שאנחנו טיפשים וכל זה,אבל אנחנו באויבים שלנו יורים.
אה כן,למישהו בא לך להתקיל פטריוט רוסי?, מי לדעתך שיחרר את אושוויץ וניצח במלחמת העולם השנייה, ההגנה?. לא, הצבא האדום. למעשה כל צפון תל אביב צריכה לנשק לנו את הרגליים שהצלנו את העולם ואת אבותיהם מהנאצים ולא להעיף זבל עלינו ועל העלייה בתקשורת כל הזמן, חוצמזה שרוב העולים מחבר העמים,גם כאלה שלא יהודים, משרתים ביחידות קרביות,אז בבקשה. בעוד הרבה מחאוד ישראלים צברים נאורים משתמטים.
וכן אני פטריוט רוסי. ופטריוט ישראלי. כמו שחלק מאבותיי הם רוסים אתניים ורוסיה היא ארץ אבותיהם וחלק מאבותיי הם יהודים וישראל היא ארצם,אני אוהב גם את רוסיה וגם את ישראל.
נערך לאחרונה ע"י Akula בתאריך 06-08-2006 בשעה 22:59.
|