לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-07-2006, 21:50
  ori_barel ori_barel אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.09.05
במה לבחור nod32 או kis במקרה הזה?

יש לי שאלה קצת מורכבת...
יש לי norton interner security 2004 שהפסיק להתעדכן בגלל שסימנטק כבר לא מעדכנת את הגירסה הזאת. אני רוצה השתמש ב-nod32 או בקספרסקי אנטי וירוס 6 או בקספרסקי אינטרנט סקיוריטי 6 . חשוב לי פיירול חזק אבל גם שהמחשב שלי שכבר די מבוגר (3 וחצי שנים) [אבל הוא גם לא עגלה מעבד 2.4 ו-768 RAM אבל בגלל שהגיל הוא נהיה כמובן איטי יותר מאשר בהתחלה] ימשיך לעבוד חלק! מה מומלץ בשבילי? האם יש בעיות מוכרות עם שתי התוכנות האלה? (שמעתי בעבר שאחת התוכנות לא מאפשרת לסנכרן אייפוד בצורה תקינה זה נכון ? ומי מהתוכנות?) כמו כן מספקית nod32 נודע לי כי בחודשים הקרובים עומד לצאת פיירול של החברה שאותו אקבל בחינם בעידכון. דרך אגב אם אתם ממליצים על nod32 יש פיירול טוב חינמי (לא ZA) או שישנה אפשרות להשאיר את הפיירול של norton ולעשות פעולה כלשהי (אפשר לקבל הסבר אם יש כזאת?) שבאמצעותה אוכל להפעיל את האני וירוס החדש ביחד עם הפיירול הישן ולכבות או להסיר את האנטי וירוס של נורטון אינטרנט סיקיוריטי? ואיזה גירסה של נוד לבחור enterpise או רגילה?
נ.ב. לא מזמן הורדתי את גירסת הניסיון של קספרסקי אינטרנט סקיוריטי 6 והפעלתי אותה בשילוב עם ה-norton המחשב עבד לאט מאוד, קספרסקי לא הצליחה לעשות שום דבר מלבד להעלות הודעות טורדניות על כל פעולה ותהליך במחשב גם תהליכים מוכרים כמו svchost.exe וביקשה ממני לאשר כל תהליך ולו המוכר והפשוט ביותר שקורה במחשב . אישרתי את כל התהליכים אך ההודעות המשיכו "לקפוץ" כשלא עמדתי כבר בקצב ההודעות שהיו אינסופיות בסרתי את התוכנה וחזרתי אל הנורטון !

נערך לאחרונה ע"י ori_barel בתאריך 25-07-2006 בשעה 22:03.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-07-2006, 01:24
צלמית המשתמש של KeyTekK
  KeyTekK KeyTekK אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.10.05
אוכל להמליץ לך על Kis מניסיון אישי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ori_barel שמתחילה ב "במה לבחור nod32 או kis במקרה הזה?"

עבדתי עם קספרסקי הרבה זמן, השינוי מאנטי-וירוס, בפירואל משולב במחשב ל"חבילה אחת" לא היה קל.

גם לי Kis (מדובר בגרסה קספרסקי אינטרנט סקריוטי 2006) עשה המון בעיות בנוגע להתראות אבטחה, אשר, ושוב אשר ושוב אשר.

אבל מצאתי דרך להתסדר איתו, למדתי לקנפג אותו. אני כיום משתמש בגרסת בטא (ולוקח את הסיכון) של Kis, ואין לי תלונות.

Kis עובד עם Application Integrity Control אשר מבקש הרשאה לכל דבר וביצוע במחשב. הדבר מאד נודניק ולא נחוץ (העדפתי להדליק את בודק מע' הרישומים) על-פי דעת רבים, אם כי - זוהי אופציה שלפעמים צריכים, למקרה שהמחשב נפגע.

כדי להנות משימוש נכון ולהסתדר עם Kis אני מציע לקרוא את העזרה של Kis, או לפחות את חלקה.

בגרסה שאני משתמש Kis נוחה לי, ומתאימה לי. שילבתי תוכנת אבטחה חזקה בשוק למחשב, ואני נהנה האמת היא במישורין הכי הרבה מAnti-Spy (אשר כולל בו חסימות באנרים, אתרים וכו').

אני ממליץ לך לנסות את התוכנות שציינת מספר ימים ולראות מי הכי מתאימה לך. נסה ללמוד כיצד מקנפגים כל אחד מהם - וככה תידע יותר לידע הבסיסי, וגם אולי תמצא את תוכנת האבטחה שאתה מסתדר איתה, והיא מתאימה למחשבך.

תוכל גם לעיין בסקר שיש בארכיון על התוכנות הנ"ל.

בהצלחה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:26

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר