לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-07-2006, 05:08
  משתמש זכר juda juda אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.01
בר-און לח"כ זחאלקה-"משתף פעולה נרצע ונתעב"

יוצאים משליטה: שר הפנים רוני בר-און תקף היום בחריפות את ח"כ ג'אמל זחאלקה (בל"ד) וכינה אותו "נחש בן נחש". הכל בגלל ביקורת שהטיח זחאלקה בנאומו המדיני של ראש הממשלה אולמרט אתמול בכנסת.

התקרית המילולית מתרחשת יום לפני צאתה של הכנסת לפגרת הקיץ, בעיצומה של הלחימה בצפון. בדיון שהתקיים היום במליאה כינה זחאלקה את נאומו של אולמרט כ"נאום דם, יזע ודמעות תנין".

הדברים הרתיחו את בר-און, שעמד על דוכן הנאומים וקרא לעברו של זחאלקה: "נחש בן נחש שמבין בזאולוגיה ומבין בתנינים. תחת חסינות, אדם שמקבל משכורת מכנסת ישראל כדי לחרף ולגדף".

בר-און הוסיף: "הייתי שמח אם היית יוצא עם חלק מחבריך לבקר בלבנון כדי ליהנות ממה שנהנים שם חבריך. הדברים שלך הם דברים של משתף פעולה נרצע ונתעב. גם כשאני רותח אין לי מספיק מילים כדי לתאר את דבריך".

ח"כ אחמד טיבי וח"כ דב חנין נזעקו לעזרתו של זחאלקה, וביקשו מהשר בר-און שלא להשתמש בביטויים "לא פרלמנטריים". "אתה יכול להתווכח פוליטית, אבל לחלוטין זה לא מקובל הסגנון הזה", אמר חנין לבר-און.

"אתה צודק", השיב בר-און בזעם. "הסגנון היה מתון מדי. יכול להיות שתוך כדי דיבור אחשוב על דברים ראויים כדי לתאר את השפעת הרעל, הטמטום וההרס שהאיש הזה הביא לבית".

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/451/297.html

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-07-2006, 15:25
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
השר בר-און ידוע בגסות רוח וב"נימוסיו הטובים"
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי זוהרת שמתחילה ב "וישראל לא אומר כלום ?!!"

באשר לזחלקה וכל חברי הכנסת הערבים בעת הזאת - כתבתי את דעתי השלילית עליהם. הצעות האי האמון ונאומיהם ונמוקיהם מתעלמות מסיבות המלחמה הצודקת הזאת, שבאה לאחר איפוק רב מצידנו.
דוקא מאותם אזורים שכבר השלמנו את יציאתנו עד למטר האחרון "מיירים" עלינו. דוקא כאשר ישנה ממשלה שכוונותיה ומעשיה להפסיק את הכיבוש ולהתכנס לגבולות, שמהן ניתן יהיה להגיע למו"מ רציני. דוקא בעת הזאת הח"כים הערבים היו מחוייבים לתמוך בממשלה ולא לתוקפה. נכון שיש בקרבם משקעים רבים של עוולות כלפי המגזר הערבי - אבל בעת הזאת הם מזיקים יותר לאינטרסים של "שולחיהם" בהווה ובעתיד לבוא.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:55

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר