16-07-2006, 14:19
|
|
מנהל פורום צבא ובטחון
|
|
חבר מתאריך: 04.05.02
|
|
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי The_Israeli שמתחילה ב "אני מצטער לומר, אך תגובתך נראתה לי פשוט מטופשת"
אני נאלץ לאכזב אותך - הביקורת שלי דוקא כן נאמרת מתוך נסיון והבנה. אין לי מילה וחצי מילה של ביקורת על ממשק האתר או יופיו החיצוני (וכאלה יש בשפע) - ואני גם יכול לומר שכל מעלות האתר נופלות כשאשר יש זלזול בתוכן האתר. אתר זה אינו האתר הרשמי של חטיבת גולני, וכמו האתרים האחרים של חטיבות החי"ר הוא ממומן ע"י עמותות ותיקי ויוצאי החטיבה.
הדרישה שלך לחסוך ביקורת מהאתר לא ריאלית כי האתר כן נופל, ובגדול, מבחינת תוכן. לפי דבריך נראה שאתה הוא זה שכושל בהבנת מטרות האתר - האתר מיועד לקבל יעד רחב: מלש"בים, שוחרים, גם ותיקי היחידה. קהל זה הוא קהל בעל דרישות גבוהות - עברו מזמן הימים שיכולת להעלות לרשת גיבוב נטול סדר והגיון של תוכן, ולצפות שהגולש הממוצע יאכל אותו וגם יחזור למנה נוספת.
וקצת פרטים על בעיית התוכן: אם תיכנס לגלריות ותעשה סיבוב, כל שתמצא הוא בלאגן מוחלט. אף תמונה לא קשורה לשניה. אין שום סדר הגיוני, בין אם הוא הסטורי או נושאי או אחר. רוב תמונות הצבע נסרקו (באיכות נמוכה) מאלבום גולני, והן צולמו לפני למעלה מ-15 שנה - ולכך התכוונתי כאשר בעניין הרצון לחסוך בזמן על חשבון איכות. הגלריה של הגדס"ר ריקה מתוכן, והפלחי"ק עשו טובה ושמו תמונה בודדת שגם הכיתוב שלה שגוי. בגלריות התקופתיות תגלה שהגלריות החדשות יותר - "תקופת לבנון" ו-"פעילות מבצעית" ריקות לגמרי! כאמור, בדיחה גרועה ותו לאו.
אם נשבר לך סופית מהברדק השורר בכל הקשור לתמונות אולי חשקה נפשך לקרוא את דבר המח"ט לגולשים באתר - אתה מוזמן לצפות בבזיון הבא שעליו כמובן לא צריך להוסיף אפילו מילה אחת.
כידוע, צרת רבים חצי נחמה - גם באתרים האחרים שחברת מילניום הקימה יש לא מעט תקלות טכניות (קישורים שגוי ולקוי בין דפים , דפים לא תקינים), ולמרות פניות חוזרות ונשנות בנושא - דבר לא השתנה. בחלק מהאתרים היו עבירות סיווג בטחוני קשות - בהן דאגתי לטפל אישית ומיידית. חבל שהעמותות שהאתרים בבעלותן לא עושות דבר כדי לשנות את המצב.