24-05-2006, 00:42
|
|
|
חבר מתאריך: 20.02.06
|
|
כן מלש"ב יקר, אם לא ידעת, צנחנים זה מובחר, כמו טיס, סיירת מטכ"ל, מודיעין, ממר"ם, תזמורת צה"ל, גלי צהל, שלדג, 669 ועוד רבים וטובים. כנראה אתה צריך לחזור לכמה נושאים קודם להבין את המושג הזה "מובחר"(או בכלל לשיעורי לשון).
ואיך אני יכול להתחרות כל המלש"בים פה יודעים הכל על גולני, גבעתי, סיירת מטכ"ל, מגלן, דובדבן וצנחנים, כנראה בגלגול הקודם הם היו הרמטכ"ל. אני אומר רק עובדות שאני יודע שראיתי בשטח ביחידה שלי, לא מנפיץ מה שמעתי שקורה בגולני ומה שסבא שלי סיפר לי על יחס"ר ומה שחבר של חברה של אחותי סיפר לי על מטכ"ל. אני מציע לך להגיב יותר בכבוד לאנשים שהם קודם כל אשכרה בצבא וביחידות שאתה יודע עליהן כל כך כי קראת בעיתון 5 כתבות שלמות. לך אני בטוח לא מגיב יותר, בכלל אני חושב שעדיף להפסיק להגיב פה כל מי שבצבא, גם ככה זה לא מתקבל אצל המלש"בים, כבר היו פה איזה עשרים אנשי צבא שעזבו כי כל פעם תוקפים את האנשים שבצבא שעוזרים פה, אז אני לדעתי תפסיקו לעזור להם, תנו להם להנפיץ לעצמם למוות נראה כמה רחוק הם יגיעו בלי ידע ועם הרבה שמועות