|
17-06-2006, 23:12
|
|
|
|
חבר מתאריך: 04.05.04
|
|
What is Sexy?
בזמן שהכנתי שיעורי בית צץ לו פתאום חשק בלתי נשלט לצייר משהו שהוא לא איורי אופנה, ובניגוד לדרקון והלוחם שציירתי לא מזמן, רציתי משהו שלא יהיה ציור לשם הפגת השעמום, אלא משהו עמוק יותר, אולי אפילו בעל מסר.
חשבתי על קונספט, ראו כותרת האשכול, עלה לי רעיון, נשאר רק לבצע.
בד"כ אני שולף דף A4 ומצייר עליו, אם אני רוצה לצייר בגדול ישנם דפי A3, אבל הפעם השתוללתי, שלפתי בריסטול רבע גליון שלם! כן, כן, מפתיע עד כמה שישמע, ציירתי בגדול.
עפרון 2B נחלץ לעזרתי, הוא קפץ למחדד ואז לידי, ובאורח פלא התחלתי סקיצה (ובוודאי תשאלו "מדוע דווקא 2B?" והתשובה תהיה: רציתי משהו שימחק בקלות, כי ידעתי שאצייר בדיו).
הסקיצה יצאה עקומה למדי, ועבדתי עליה עד השלב בו כבר הייתי מרוצה יחסית, אז התחלתי לעבור על הקווים בפיילוט 0.7, ואז בפיילוט 0.4, והצללתי, ואז צבעתי באקריליק, ואת השמיים בדיו ואז דיו יבש.
לאחר שהציור היה כמעט מוכן סרקתי אותו, ובמקרה שי היה אונליין, הוא הראה לי ציור ואני הראתי לו את זה בתמורה, אבל שי היה ביקורתי ובאשמתו נאלצתי לשפץ ואז לסרוק שוב (ותתארו לעצמכם כמה זה קשה, רבע גליון לא נסרק במעבר סורק אחד ואפילו שניים, נדרשתי לארבעה מעברי סורק, ואז הדבקה של החלקים בפוטושופ ).
לבסוף הכל היה מוכן והנה התוצאה:
לשם העברת הרעיון, פעם ראשונה, סריקה והפיכה ל-Grayscale:
ועכשיו, בהתאם לכותרת, האם זה סקסי בעיניכם?
(תעצרו כאן ואל תציצו הלאה,
.
.
.
חכו כמה שניות,
.
.
התבוננו,
.
סעו)
אחרי שנהננו, נעבור לחלק האמנותי,
כך זה נראה במציאות, כפי שציירתי וצבעתי זאת, (פחות אי אילו עוותי סריקה ופוטושופ, וטריקי מצלמה):
האם זה עדיין סקסי בעיניכם? האם הצבע משנה את התפישה?
(הנה שניהם יחד, זה לצד זה, לכל המעוניין)
בין המנחשים נכונה תוגרל טיסה לאלפא קנטאורי בשנת 2153 (לא ניתן להעביר את הכרטיס)
ביקורות, תגובות, מענות וטענות תתקבלנה בברכה, וכך גם שאר הגיגים.
שבוע טוב
|
|