16-06-2006, 19:35
|
|
|
חבר מתאריך: 01.08.04
|
|
טוב...
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Nice :)
אז יש איזה ילדה שנלדקתי עלייה כבר מזמן.. לפני כמה חודשים הקשר שלנו היה ממש חזק היא התייחסה אליי כל כך יפה ממש אני כמעט בטוח שהיא הייתה מאוהבת בי בלי עין הרע..
ובזמן האחרון ההודעות שלה נהיו מסריחות כאלה.. נהייתה יבשה.. השתנתה.. כאילו לא שמה זין
השאלה שלי אליכם זה-
איך אני יכול לגרום למישהי לרצות אותי? להתאהב בי? להידלק עליי? עכשיו שאנחנו לא מדברים- להתגעגע אליי? לתת לה הרגשה שאני כל כך חסר לה..
איזה פעולות שבנים עושים אתן הבנות נמשכות אליהם ?
חשבתי אולי נילך לפי המשפט הזה ולדעתי הוא ממש נכון:
שים עלייה עין היא תשים עלייך זין,
שים עלייה זין היא תשים עלייך עין.
אולי צריך לשים עלייה זין ואז אני ייראה לה "קשה להשגה" ויהיה לה יותר אתגר ויותר יהיה מצב בינינו..
מה אתם/אתן אומרים ?
כולם מוזמנים לענות תשובות מלאות אני בטוח שהתשובות לנושא הזה יעזרו לעוד המון אנשים פה מהפורום.. תודה!
|
תיראה חבר... זה הכל תלוי במה אתה מחפש... אני למשל... לא אוהב ואין לי כוח למשחקים השטותיים שהבנות כ"כ נהנות מהם ואני יודע שכשתהיה מישהי שרוצה קשר רציני כמו שאני מחפש היא לא תשחק אותם ובגלל זה איןלי כוח ואנלא מתעסק במשחקים האלה.
לפניי שאני ממשיך לאפשרות השנייה... אין כזה דבר "לגרום" לאנשים להיתאהב בך... אם אתה רואה שהיאנשמה פס אז לא צריך, מה תתחיל להשקיע ולחשוב מה לעשות כדי שהיא תתייחס אלייך? אם היא לא מתייחסת אלייך לא מגיע לה שום מאמץ השקעה מימך, ובכלל, אין כזה דבר להדליק מישהי ומה אתה יכול לעשות כדי שזה יקרה, אתה לא יכול לשנות רגשות של אנשים, אנשים בד"כ נדלקים אחד אל השני דווקא כשהצדהשני לא מודע לכך בד"כ, אין דרך לגרום לזה לקרות, זה פשוט קורה, ואם זה לא אז כניראה שאתה צריך לנסות מישהי אחרת.
במיקרה ואתה אוהב לשחק במשחקי הסימנים האלה שבעיעי ילדותיים ומטופשים... אני חושב שהיתעלמות מימנה בהחלט תיתן את האפקט שאתה מחפש וזה מניסיון שגיבשתי אחריי כמה מיקרים עם בני אדם, לא אנשים שרציתי איתם קשר אלא ידידות וחברים, וזה עובד על כל סוג של קשר, אלא אם כן באמת לא איכפת לה ואז אתה בהחלט יכול להעיף אותה מהראש.
אם אתה חשוב לה,ף חוסר תשומת לב מימך, אדישות והיתעלמות בהחלט יעשו את העבודה והיא בהחלט גם תשאל למה... אז כדאי שגם תכין תירוץ טובשלא יחשוף את המטרה האמיתית.... אנלא חושבאבל שאם אתה רוצה מערכת יחסים רצינית זו הדרך להתחיל אותה... אני הייתי עושה את זה לאנשים שהכעיסו אותי ורציתי קצת להכניס אותם לשוק או לפגוע בהם קצת כדי שכן יעריכו אותי... אנלא ממליץ לך להתחיל קשר רציני עם מישהי בצורה כזאת... זה שונה.
|